Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Задния двор Каменни Проекти

При планиране на открито проекти , има голямо разнообразие от подходящи материали, които могат да помогнат обличаш си пейзаж . Stone може да бъде един от най -гъвкавите , защото на неговата трайност и привлекателен, естествен външен вид . Ако търсите начини да го включат в дизайна на вашия двор е , има голямо разнообразие от възможности да се разгледа , така че можете да се откажете за фини каменни акценти или по-големи, по-драматични приложения, които служат като фокусна точка на вашия двор. Walkway

Един от най-лесните каменни проекти за вашия двор е пешеходна пътека . Създаване на пътя от дома си към градината или басейна не само предотвратява гости от ходене по кална трева , но осигурява декоративен елемент на ландшафта , както добре. Плоча е идеален материал за пешеходна пътека и може да осигури един селски , естествен външен вид, който е идеален за градина. Можете да изсъхне си лежеше камък пешеходна пътека в трамплин модел чрез изкопаване зони за отделните камъни и с помощта на легло от пясък или трошен камък , за да ги държи на място . За един по-официален вид, можете да използвате хоросан да настроите вашата пешеходна пътека .


Water Feature

Инсталиране на вода функция е друг начин да се включи камък в пейзаж двора ви е . Можете да избирате от голямо разнообразие от възможности , включително и водопад, езеро или извор . A водопад осигурява най- драматичен вид и може да се различават по размер , в зависимост от наличното пространство в двора си . Можете да избирате различни камъни за водата да тече върху , за да създадете естествен вид . Можете също така да използвате камъни около езерото , за да го слее с останалата част от пейзажа. Поставете ги на върха на лайнера , за да го държи на място . Ако търсите най-лесният камък вода функция проект за вашия двор , чешма е най-добрият ти залог . Можете да закупите предварително монтиран фонтан , така че просто трябва да го поставите във вашия двор и да се осигури вода. A разнообразие от дизайни и стилове са налични за каменни чешми , както и, които ви позволяват да го съпоставим с останалата част от пейзажа.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019095511.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.