Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Как да инсталирате Block Driveway

Павета са дълготрайно павета материал, който е едновременно лесен за работа и поддръжка. Най-простият начин да се пейзаж с тях е процес, наречен сух монтаж , в която пуловете са установени над чакъл и пясък вместо хоросан. Проектът може да отнеме няколко дни , в зависимост от размера на алеята , но на повърхността ще се противопоставим на щети време и носят в продължение на много years.Things ви е нужно
градина колове
String
мярка Tape
Shovel
измерване пръчка
Compactor или ръка подправяте
Чакъл
кантиране
Hammer
косене на трева шпайкове
Grit пясък
Рейк ​​
Павета
Flat борда < Бразилски> Broom е. фин пясък
Sealer
Roll четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Pin градински колове по границата на алеята и вратовръзка низ около горната част на всяка . Използвайте мярка лента, за да се гарантира, ширината е най-малко 10 крачета за една кола и алея шестнайсетфута широк за две коли .

2

Махни растеж и мръсотия от зоната с лопата . Поставете измервателната пръчка срещу стена фондация и да копаят , докато тя е най-малко 12 инча дълбочина . Започнете от страната най-близо до къщата и премахване и допълнителен сантиметър от мръсотия за всеки 8 метра на разстояние до наклон на повърхността към улицата за дренаж.


3

Стабилизиране мръсотия в долната част на алеята , като три преминавания над повърхността с компактор машина или подправяне инструмент.

4

Инсталирайте 8 - инчов - дебел слой от чакъл. Компактен скалите надолу на всеки няколко сантиметра , така че базата се чувства като твърда и здрава , колкото е възможно .

5

Fit метал, PVC или дървена обшивка срещу вътрешните граници на обекта. Закрепете лентите на земята с шипове за трева и чук.

6

Покрийте чакъл база с 1 - инчов - дебел слой от едър чакъл пясък. Rake пясъка , така че е гладка и равна .

7

Поставете Павета върху пясъчно легло в планираното си модел. Herringbone и кошница тъкат са два примера за класически дизайн . Butt страните срещу съседни павета . След като се постави всяка точка , поставете плоска борда на върха и ходи върху него да се прилага дори и натиск върху всеки блок .

8

Brush фин пясък върху блоковете с метла , така че частиците да попаднат в ставите . Продължи добавяне на пясък , докато ставите са запълнени. Sweep излишната и напръскайте леко алеята с маркуч , за да се превият пясъчните ставите.

9

Запечатайте Павета с проникваща запечатка няколко седмици след алеята е инсталиран. Използвайте валяк четка, за да нанесете два слоя дори .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019095327.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.