Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Как да се изгради един Grass Driveway

Един от проблемите с бетонови и асфалтови пътища е, че техните повърхности са непромокаеми , така че водата се оттича тях. Тази тенденция помага да се направи флаш - наводняване лошо в силно павирани площи , докато превозва нефтопродукти или други замърсявания по алеята в буря канализацията , които изхвърлят водата в поточета и реки. Инсталиране на трева алеята може да предостави известно облекчение , когато се опитват да се справят с тези проблеми. A трева алеята е алеята изработена от пластмаса енергийна система, която позволява на тревата да расте през , осигуряване силата на бетон или асфалт алеята , като същевременно позволява на тревата да абсорбира rainwater.Things ви е нужно
Jackhammer
Багер < Бразилски> Чакъл
Mechanical плоча компактор
Пластмасови павета мрежата
Hacksaw
Coarse цимент пясък
горния почвен слой
Compost
копка
Utility нож
градински маркуч

Показване повече инструкции

1

Скъсай съществуващата алея , или марка със спрей боя на мястото, където сте инсталирането на трева алеята. В зависимост от размера на вашия стар алеята , можете да го скъсам с чук и да го изчисти с ръка или да наемете изпълнител с тежко оборудване като багер .

2

Dig дупка 6 инча дълбоко за алеята. Отдаване под наем на багер или за наемане на изпълнител, който да направи това , ще бъде много по -лесно, отколкото да копаят на ръка с лопата. Наклон на почвата в дупката към улицата в размер на 1 инч на всеки 100 метра.


3

Налейте два инча от чакъл в дупката и го прегази с механична плоча компактор да се втвърдят на базата. Можете да наемете компактор плоча на съоръжение за оборудване под наем.

4

Инсталирайте пластмасова решетка материал на върха на чакъл . Следвайте инструкциите на производителя по отношение на прецизна техника за материала , който сте закупили , но като цяло да инсталирате на мрежите , като се нареждат в дупката и заключване на отделни мрежи една с друга . Когато е необходимо , нарязани на мрежите да се поберат с ножовка .

5

Поставете тънък слой от груби цимент пясък на върха на мрежите , тя изглажда .

6

Смесете горния почвен слой и компост заедно в 50-50 микс и да го разпространи на мрежите в 2 - инчов слой.

7

Инсталирайте копка на върха на горния почвен слой /компост микс . Развивам ивиците копка на сместа , като се започне в дъното на алеята. Ако е необходимо , нарязани копка с нож . Вода всяка лента от копка до нея се накисва , след като сте го посадя .

8

Water копка старателно всеки ден в продължение на една седмица , след това всеки ден в продължение на следващите две седмици.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019095296.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.