Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Вид Sand използва за пускане Над Алеята павета

Sand играе ключова роля в стабилността на машина алеята . Последната стъпка от процеса на инсталация води до поставяне пясък върху повърхността и да го метат във фугите между всяка машина . Това пясъчни възглавници отделни парчета , тъй като те се заселват и ги пази от изместване наоколо. Видът на пясък , използван е полимерен машина пясък. Полимерна пясък заключва отделните павета на място и осигурява дълготрайна обществена подкрепа . Предимства на Полимерна Sand

Произведено за да запълни пространството между павета, полимерни машина пясък съдържа полимери. Втвърдява се до павета като бетон , като им позволява достатъчно гъвкавост, за да се движат под налягане , така че те не се счупят. За разлика от други видове озеленяване пясък, полимерни машина пясък е плътна и няма да задържа вода . Той също така намалява цялостната поддръжка чрез блокиране на плевели от отглеждането и отломки от изграждането между павета .


Монтаж

Инсталиране полимерен пясък е прост процес . След като всички от павета , са определени , поръсете пясъка над алеята. Използвайте твърда четка , за да го избута в ставите и да го опаковате надолу. След като излишъкът се изтупа , напръскайте леко цялата алеята с вода. Използвайте достатъчно вода, за да се овлажнява пясъка , така че се втвърдява с павета , тъй като изсъхва . Използването на прекалено много вода причинява пясъка, за да отплава . Продажба и Наем Запечатване Пясъчни Стави в

след полимерни машина пясък изсъхва и се втвърдява за павета , най-добрият начин да се запази пясъчните ставите и да запази павета от избледняване е да запечата повърхността. Използвайте чиста, проникваща машина уплътнител и го нанесете с четка или валяк четка боя.


Replenishment

Harsh времето и стреса на ежедневието на превозни средства в крайна сметка да доведе до уплътняване и полимерни пясък, за да се износва . В зависимост от вашия регион и размера на трафика на алеята е изложена , пясъкът трябва да се зарежда на всеки две до три години. Re - запечатване на павета , след като отново се поставя пясък прави пясъчните ставите издържат по-дълго .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019095253.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.