Как да преокачествяване алеята

Чакъл алеите са на достъпна алтернатива на павирани пътища , както и практичен избор , ако къщата ви е настроен далеч назад от пътя. Недостатъкът е, че те се нуждаят от редовна поддръжка . Ако те не са правилно инсталирани, влажно време ще разхлабят подпочвения слой отдолу и го издърпайте скалите надолу , в резултат на дупки и неравна повърхност . Преокачествяване от пътното платно е труден процес , но тя постоянно ще подобри stability.Things ви е нужно
лопата или багер машина
Tarp
Рейк ​​
Кофи
Compactor машина
Чакъл <Бразилски>
Показване повече инструкции в
1

премахнете чакъл от алеята с лопата и да го изхвърлят върху брезента за повторна употреба. Ако алеята е дълъг , помислете за отдаване под наем на багер машина, за да се намали на труда.

2

Рейк ​​долния слой от чакъл на малки купчини и зарязва купищата в кофи , ако те са в засъхнала мръсотия. Налейте топла вода в кофи и ги оставете на слънце , за да се премахнат в много мръсотия , колкото е възможно преди да се върне на чакъл на алеята.


3

Unearth всички повърхностния слой на почвата от мястото на алеята с лопата или багер машина. Копаят надолу , докато не се удари в твърд мръсотия под повърхностния слой на почвата . Размерът на замърсявания да се отстранят , може да варира от 6 до 12 инча в зависимост от размера на горния почвен слой , който имате. Dump почвата на отделен бреза и да го използвате , за да се изравнят ниско разположените области, в пейзажа .

4

започне в края най-близо до къщата и копаят надолу 1 инч повече с всеки 8 фута дължина, за да разпъват на алеята към улицата за дренаж.

5

Отиди на подпочвения слой с компактор машина два или три пъти , или докато неговите недра се съпротивлява налягане. Уплътняване на мръсотията ще помогне за предотвратяване на чакъл от потъване надолу отново.

6

Поставете долния слой от чакъл над компактното мръсотията и се разпространи с грапа .

7

Добави среден чакъл в сайта, за да замени горния почвен слой сте премахнали . Компактен , докато скалите се чувстват твърди и стабилни .

8

Добавете най-горния слой от чакъл над алеята. Обработете повърхността в короната , така че най-високата точка се стича в центъра и най-ниската е по протежение на страните за отводняване .

My Frigidaire Gallery тече от вратата

The Frigidaire Галерия съдомиялната машина е домакински уреди , който разполага с врата Stay - Сложете да се предотврати вратата затръшна , когато е отворена , и има траен отгоре и отдолу стоянка за о

Περισσότερα >
Как да нарисува Wooden Glider председател

Независимо дали сте изградили един от нулата или просто искате да репаратура съществуваща парче , боядисване дървен планер стол може да се създаде страхотен нов поглед за вашите мебели . Това е един л

Περισσότερα >