Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Как да се разтварят Ice Build Up на паркинг

В области, които изпитват студени зими с много сняг, лед може да се натрупа в паркоместа , като паркинг и ходене рисковано за служители и покровители . Ако не извадите леда , някой може да се изплъзне и да падне , което може да свърши струва компанията много пари , тъй като на съдебен процес. Разтваряне на леда може да отнеме малко повече време , но това е един от по-лесните начини да се отървете от леда , ако не разполагате с време да се разделяме ръчно. Нещата ще трябва
на сол или химични лед топилното
Seed Разпръсквачка
Sand
стъргалка за лед в
Покажи повече инструкции
е. 1

Спред сол или химически Deicer продукт през целия паркинга с помощта на разпръскване на семената , като се обръща специално внимание на icier области , като например ниско разположените райони и по краищата на паркинга. Използвайте тънък слой от сол или Deicer . Твърде много може действително да попречи на процеса на топене. Използвайте подходящ вид за вашите метеорологични условия. Така например , натриево-калциев хлорид за предпазване от заледяване работят чрез освобождаване на топлина и следователно работят по-бързо , дори и при ниски температури до -25 градуса по Фаренхайт. Натриев хлорид, или сол , за предпазване от заледяване работят само до 20 градуса по Фаренхайт.

2

Добави слой от пясък или друг абразив до местата, където ледът е дебел и ще отнеме повече време, за да се разтвори . Пясъкът осигурява сцепление за превозни средства и хора , за да помогне за намаляване на възможността от подхлъзване върху леда.


3

Остържете леда , когато тя започва да се стопи , за да помогне за изчистване го по-бързо. Можете да използвате една ръка стъргало метал, подобен на лопата , ако имате по-малък паркинг или малки участъци от лед . Ако имате по-голям много , помислете за наемане на професионални услуги за отстраняване на снега да се използват машини , за да отстраните леда.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019095220.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.