Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Почва - Цимент Vs. Crusher Run

При избора на агрегат за озеленяване или нужди архитектурни елементи , цена, цел и наличността на материали са всички фактори. Комплексно е естествен пясък , камъни и смачкани минерална въпроса използван в смесването бетон или като обратна засипка . Един вид на запълване може да бъде подходящо за използване в една област, но поради климатичните фактори или употреба, може да бъде напълно неподходящи за същата цел в друга област . Почва - Цимент

смес от вода , Портланд цимент и прахообразни почвите, цимент е известен също като уплътнява цимент. Сумите на вода и цимент в сместа са внимателно изчислени според неговото предназначение . Това е заложено и пресова в твърда плоча. Всеки брой на агрегатите нискотарифни се използва като " почвата " в съотношение , от пясък, тиня или глина , да сгурия и земно платно пясъка от кариери . Циментът в сместа е средата, която служи , за да се втвърди и да се свързва с агрегат , когато се комбинира с вода.


Crusher Run

Crusher тече камък е името, дадено на чакъл или всеки друг камък или минерал, който е преминал през един тежък удар . Той се използва преди да се пресява през сита , един от методите, използвани за " почистване " чакъл методи. Crusher писта е най- често се използва като обратна засипка материал или инсталирани под повърхността , който действа като стабилизатор . В зависимост от размера на скални и минерални фрагменти , трошачка писта също могат да бъдат включени в общата сума на почвата - цимент.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019019688.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.