Как да положи основния камък страна на тясна асфалтова Driveway

Полагане на камък по стените на вашата тясна асфалтова алея добавя атрактивен граница към алеята , като същевременно осигурява по-широка , павирана повърхност за употреба. Един вид камък , използван за създаване на границата са Паве камъни. Тези камъни наподобяват калдъръм , но са отрязани с кариера , отколкото да оставят в естественото им , ненарязани състояние. Нещата ще трябва
Лопата
Tape мярка
Натъпчете
Озеленяване плат
Чакъл
Sand
2 - от -4 - инчов борда
Edge ограничения
Паве камъни
Wet видяха
Concrete хоросан
Grout чанта
Trowel
Спондж

Покажи повече инструкции

1

Dig окоп с лопата по страни достатъчно дълбоко, за да се проведе 6 - инчов чакъл база, един инч от пясък , а височината на камъните на алеята на . Така например , за добавяне на 2 -крак широка граница от всяка страна на алеята , направи окопите с ширина 2 метра.

2

Compact почвата на дъното на окопите "с тампер .


3

Lay озеленяване плат над почвата вътре в окопите . Блоковете плат разчиствате растеж и стабилизира почвата.

4

Изсипете 3 инча чакъл в окопите , уплътняване чакъл с пълнежът . Добавете още 3 сантиметра от чакъл до окопите , и след това да го успокои , както добре.

5

Добавяне на сантиметър от пясък на върха на чакъл и я гладка с 2- от -4 - инчов борда .

6

Поставете ръба ограничения в изкопа по ръбовете . Карам залозите или щифтове снабдени с облегалки в земята , осигуряване на системите за обезопасяване на мястото .

7

Започнете полагане на камъните в първата траншея на дъното на алеята. Пазете камъните около половин инч , освен когато ги слагаха и ги залитат във всеки ред , така че те не са подравнени . Направете всички необходими съкращения на камъните с мокра трион. Поставят се 10 реда камъни в изкопа .

8

Покрийте камъните с пясък и се налива вода над тях . Водата уплътнява пясъка между камъните . Пясъкът заключва камъните в място, докато приключите г. камъни в останалата част на изкопа .

9

Поставете повече камъни в изкопа , 10 реда в даден момент , като се използва същият метод, използван за първи 10 реда . в
10

Смесете една партида от бетон, варов разтвор , съгласно инструкциите за опаковане. Разбъркайте бетон, варов разтвор , докато не стане гъста като млечен шейк .

11

Поставете бетон в пролуките между камъните с варов разтвор чанта или да го излее върху камъните. Попълнете ставите , докато бетонът е равна или малко по-висока от върховете на камъни " . Оставете хоросан да настроите за около 30 минути , и след това изглаждане повърхността на хоросан с мистрия .

12

Излишната хоросана от камъните " оглавява от нея предварителен арест за длъжници на разстояние . Нека разтвора , определена за една седмица. Поставете камъните в другата окопа , като се използва един и същ процес вас за първи страна на алеята.

Какво се използва за Seal Хладилник Lines

? Хладилници движат по един от двата вида на хладилния агент газове. В по-новите модели , хладилници използват HFC - 134a , докато по-старите модели да използват това, което обикновено се нарича като

Περισσότερα >
Как да Antique акрилен Mirror

Antiquing акрилно огледало може да бъде лесен и забавен проект . В повечето случаи това ще са необходими само няколко стъпки. В зависимост от атмосферните условия , може да бъде в състояние да завърши

Περισσότερα >