Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Като цяло ландшафтно устройство >> Content

Идеи за изграждане на градина с Тимбърс

A сурово парцел добиви многобройни възможности за озеленяване. Създаване на дома градини може да бъде толкова просто като засаждане на няколко пакетчета семена на цветя през задната врата , за очертаване екзотични растения в официални геометрични дизайни. Прекарайте известно време да мисля за това, което искате да расте, след това добавете греди за рамката и оформят вашата градина легла. Подреждане

Диференцирани или терасовидни градини могат да бъдат много работа , но те се издигне на ландшафта и пуснати писти за добра употреба . Тимбърс могат да бъдат съединени за да образуват къси стени за всеки един от няколко нива , в които могат да бъдат засадени различни едногодишни , многогодишни , луковици , фиданки и храсти . Те могат също така да създадете подпорна стена - като структура , която да държи на почвата обратно в по-ниските части на градини или когато има вероятност ерозия. При планиране на проектирането градина , да вземе предвид размера на растенията , тъй като те зрели. А комбинация от камък и дървен материал може да се използва за създаване на алпинеуми за сукуленти , също.


Отгледан Легла

Много домашни градинари използват повдигнати легла , изработени от дървен материал рамки. Можете да засадят зеленчуци в тях , или растат билки и цветя. Тимбърс не трябва да бъдат оформени в най-често срещаните квадратни или правоъгълни легла ; опитайте осмоъгълници и триъгълници за по- необичаен вид. Натрупването слоеве на повдигнати легла дава форма на вертикално озеленяване , че също така спестява пространство. Подобно на нива , но обикновено в по-малки пространства , те правят лесна работа от плевене , рязане на цветя или събират реколта от храна.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1019019567.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.