Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Като цяло ландшафтно устройство >> Content

Пейзаж Идеи да замени Вечнозелени храсти

Кога е време да замените вечнозелени храсти , може да пропусне целогодишно зеленина или неприкосновеността на личния живот , която те осигуряват - или може да бъде готова за една по-отворена алтернатива. В зависимост от вашите нужди, огради, дървета , буйни земно покритие или архитектурни могат да ви помогнат да създадете пейзаж, който работи за вас. Ограда

Често, вечнозелени храсти, които се използват за формиране на периметър или ограда , а когато храстите слиза , двор може да изглежда изложена или без граници. Изграждане на дърво ограда на негово място може да ви помогне да си възвърне чувството си за сигурност. За да успокои всички съседи, които ще бъдат подложени на замяната , структурата трябва да изглежда добре и от двете страни . Стоун е друга фехтовка материали, които могат да бъдат привлекателни от всеки ъгъл . Консултирайте се с отдела за планиране на вашия град за ограниченията за височина и да се получи разрешение , ако е необходимо. A геодезист може да се определи точното местоположение на вашия имот линия.


Дървета и храсти

За сянка, мисли мащабно и да се замени вечнозелени храсти с дървета. Широколистни дървета , като бързо развиваща се плачеща върба ( Salix SPP . ), Който процъфтява в Министерството на земеделието издръжливост зони на САЩ от 2 до 11 , капка листата си през по-хладните месеци , което позволява на слънчевите лъчи чрез . По-малка алтернатива, черен дървото гума ( Nyssa sylvatica ) , расте до 25 метра височина и е смел в зони от 3 до 9 . Коренова система Едно дърво може да вдигне пътеки и сериозно увреждане на стария водопровод и фондации , обаче, така че помислете за тези фактори , преди засаждане на едно . Храсти или храсти с малки корени са по-добър вариант в тесни помещения.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1019019478.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.