Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Walks & Pathways >> Content

Как да положи Паве Walkway

Добави чар във вашия дом чрез полагане на паве пешеходна пътека . Това е удовлетворяващо проект, който направи-си -сам собственици могат да направят без скъпо оборудване , бъркотията на циментови миксери и времето, необходимо за втвърдяване време. Вземането на решение за това какво модел да се използва при полагане на павета може да бъде най-трудната част от този проект. В зависимост от големината и дизайна на пешеходна пътека , те могат да завършат този проект в един weekend.Things ви е нужно
ролетка
Stakes
String
градински маркуч
спрей боя
Flat край лопата
тампер
линийка е. Дребен чакъл
едър пясък
Рейк ​​
пластмасови облегалки край с шипове
Каменни павета
гумен чук
Fine зърно пясък
Broom MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете и отбележете границите на вашата пешеходна пътека . Използвайте колове и низ за права пешеходна пътека . За извити пътеки снасят градински маркуч на земята, за да посочи най- външните ръбове . След оформлението е на място , пръскайте земята със спрей боя за отбелязване на периметъра на пътя . Премахване на залозите и струнен или градински маркуч .

2

Dig 6-инчов дълбок ров с помощта на плосък ръб лопата. Опитайте се да запазите на земята , доколкото е възможно . Подтискам на дъното на изкопа , за да уплътните мръсотията . Уверете се, че земята се спуска далеч от всякакви структури, за да съдейства за дренаж. Той трябва наклон 1/4 инча за всеки крак .


3

Добавяне на 2 - инчов основен слой от натрошен чакъл и го успокои .

4

Позиция пластмасовата фиксирането ръбове около периметъра на пешеходна пътека . Закрепете всяка секция по протежение на горния ръб на изкопа с метални шипове.

5

Запълнете изкопа с едър пясък и се ровя я гладка . Нивото на пясъка и се проверява за всякакви високи или ниски места чрез поставяне на една права линия , която измерва ширината на пешеходна пътека , на върха на пясъка. Издърпайте по горната и добавете пясък, за да ниски участъци или отстраняване на излишната пясък , както е необходимо . Оставете достатъчно място на върха на пясъка , така че когато каменните павета са определени , те са на нивото на земята .

6

Задайте каменни павета в пясъка работи един или два реда в един момент . Използвайте гумен чук леко да ги включи в място, което позволява на 1/8 инча разстояние между павета . За да се види дали Настилките са подравнени правилно , изпънете низ през пешеходна пътека всеки десети ред и след това да провери дали този ред е хармонизирано с нея .

7

Натъпчете всички павета отново, след като те имат всички бил пуснат . Изсипете фино зърно пясък през павета и работи в ставите с метла . Продължи да добавите пясък и помете , докато всички пукнатини са изцяло запълнени.

8

Отмива се излишната пясък с фина мъгла . Finish чрез покриване на кант и пропуските пластмаса по протежение на пътеката с копка .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1019094056.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.