Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Walks & Pathways >> Content

Как да Edge за чакъл пешеходна пътека с тухли

грах чакъл прави отличен избор за пешеходна пътека през вашата градина или пейзаж . Естественият камък изглежда добавя елегантност и стил на пейзажа , докато меката , но твърдо усещане на камък съчетава комфорт и практичност. За да се запази грах чакъл в място под тежестта на пешеходен трафик , линия на пътеката с тухли или павета, които ще поддържат естествения камък вид , но също така служи за здраво блокира грах чакъл от разпространение от пътеката и в proper.Things ландшафтни Вие ще се нуждаете
Маркировка боя или въжета и дървени колове е. лопата или лопата
Ролетка
Hand тампер
изравняване пясък
Bricks
Level
гумен чук <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

Mark от района, в който искате да инсталирате на пешеходна пътека с маркировка боя или найлоново въже обвързан с дървени колове . Пътеката трябва да е достатъчно широк, за да побере ширината на грах чакъл алея , плюс ширината на избрания от Вас тухла . Това ще варира в зависимост от проекта , в зависимост от вашите материални възможности за избор.

2

изкопаят окопа на дълбочина от 6 инча. Когато сте премахнали всички на горния почвен слой , компактен оголената почва с ръка тампер да създадете плоска, равна повърхност.


3

Line дъното на изкопа с 2 сантиметра от изравняване пясък , разпространение равномерно през цялата изкопа със стоманена рейк. Изравняване на повърхността напълно с плоската страна на греблото . Това дава основа за вашата пешеходна пътека , която ще осигури мека подкрепа и да позволи излишък дъждовна вода да се оттича .

4

Задайте тухлите заедно двата края на траншеята директно на върха на пясъка. Леко потупайте тухлите в място с гумен чук , за да се гарантира, че те са напълно имплантира . Изпълнение на ниво заедно тухли, които можете да инсталирате , за да се гарантира, че те седят плосък ; докоснете високи тухли надолу повече , колкото е необходимо .

5

Полагайте всички тухли ниво по ръбовете . Ако е необходимо , нарязани тухли за да се поберат с тухла нож или длето и чук. След като всички тухли са по протежението на ръба на изкопа , можете да попълните в алеята с чакъл .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1019093601.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.