Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Дървета >> Content

Как да Отнасяйте Peach Trees С Tree Sap

Праскова дървета растат на територията на Съединените щати и дават плодове през лятото. Има два основни вида на прасковени дървета, облицовъчен камък и clingstone , които се основават на характера на отстраняване на ямата . За съжаление , прасковени дървета страдат от няколко здравни проблеми. Един от тези въпроси е бактериални cankers , които причиняват SAP да филтрат от дърветата. Лечение на бактериални гангрена рано ще спре разпространението на болестта , която е потенциално смъртоносен за дървото. Нещата ще трябва
спрей боя
Пропан факел MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изследвай багажника и крайниците на дървото за всяка област , които са сълзене SAP . Покрийте тези области с малко количество спрей боя .

2

Задръжте пламъка на горелка срещу засегнатата област в продължение на 20 до 30 секунди , според интернет страницата на Университета на Айдахо. Това ще убие инфекцията и предотвратяване на нейното разпространение . Повторете процеса на cauterizing на гангрена по този метод веднъж на ден в продължение на три седмици.


3

режеш далеч някакви заразени клони около 2 сантиметра под гангрена . Изпълнете този акт след прасковени дървета са отишли ​​да изникне . След резитба, избършете всички инструменти, използвани със спирт . Това ще предотврати разпространението на болестта до някакви дървета.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1019093244.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.