Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Дървета >> Content

Как да се наблюдава палми

Въпреки палмови дървета са сравнително ниски разходи за поддръжка , те са склонни към кърлеж паразитози . Червеното палмово или кокосово кърлеж кърлеж са общи вредители , засягащи палмови дървета. Тези организми насекоми като са чистачи , които се хранят с листа. Тъй като те се размножават , те намаляват жизнеността на дървото и да причинят необратими щети . Млади кокосови дървета са най-податливи на повреди. Монитор палмови дървета редовно, за да се предотврати и лечение на акари. Нещата ще трябва
лупа
Мощност миене или силен маркуч
митициди

Покажи повече инструкции

1

Монитор палмови дървета веднъж седмично в продължение на акари , особено през лятото . Проверете долната страна на листата на палмите с увеличително стъкло. Потърсете малки членестоноги , които приличат на кърлежи . Те често са по -ниски листата от папрат и се хранят от долната страна на листа.

2

Проверка за пожълтяване или петна по листата , заедно с изкривени форми. Тези признаци показват проблем кърлеж . Палмовите дървета могат да станат закърнели , когато се занимават с кърлеж паразитози .


3

Бъдете бдителни в топлото и влажно време. Акарите се размножават много по-бързо в този момент и да станат зрели в рамките на една седмица от излюпването.

4

Спрей вода върху палмите два пъти седмично с мощност миене или силен маркуч. Силата на водата може да почука на вредители от дървото .

5

Отнасяйте акари с митициди . Купи продукта в детска ясла . Нанесете при първите признаци на наличие на кърлеж . Химикалите са по-успешни , преди акарите се размножават .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1019093072.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.