Храсти за Slope

Засаждане на храсти на склонове могат да помогнат за помощ за предотвратяване на ерозията на почвата . Коренова система на храст може да осигури по склона , за да се предотврати евентуално опасни свлачища от настъпване. Изборът храсти , вместо на трева, да се засаждат по наклон помага за намаляване плевене и косене изисквания. Храсти с различни размери създават ландшафтно разнообразие и да помогне да се скрие по склона.
Вечнозелени храсти
<р> Засаждане на вечнозелени храсти по наклон помага да се осигури целогодишно покритие и цвят интерес. Японският тис ( Taxus cuspidata ) расте на височина от около 6 фута и се разпространява към ширина до 7 метра. Тя толерира суша, градското замърсяване и е много ниска издръжка за всяка писта . В вечнозелени пълзящи хвойна ( Juniperus horizontalis ) стои само 1 до 2 метра височина , но пълзи по земята, до 10 метра. Тя толерира широк спектър от почвата и могат да издържат на скалисти условия добре . Световния съюз Слънчев Slope храсти
<р> A склон с южно изложение , без дървета или структури, които да попречат на леки предмети храстите до пряка слънчева светлина през целия ден. A храст трябва да бъде в състояние да понесе пълната слънчева светлина и възможните условия на суша , когато засадени в такова място. Универсален Орегон грозде храст The ( Mahonia aquifolium ) има способността да издържат на слънчева светлина със сухи или прекалено влажни почвени условия . Тя расте на височина от 8 метра. The oceanspray храст ( Holodiscus потъмнява ) расте на височина от 15 метра. Той също толерира мокра или влажна почва и могат да издържат на слънчева светлина . Храст също има допълнителна полза , че са устойчиви на огън.