Как да порасна Low смрадлика храсти

Low смрадлика храст не е свързан с отровна разнообразие от смрадлика , и те са Харди в зони 3 до 9. Ниската смрадлика расте 1 до 2 метра височина , но той се разпространява чрез подземен корен нещастници и могат да попълнят в една област, която е широка 8 фута . Листата на ниско смрадлика храст е зелен през лятото, но през есента , листата променят до нюанси на червено и оранжево. Четка срещу това растение и сладък аромат изпълва въздуха . Женските цветове предоставят малки групи от космати червени плодове в края на лятото да се хранят дивите животни .
Което ви е нужно
Лопата

Compost

Инструкции
1

Dig дупка, която е на същата дълбочина като контейнера и два пъти диаметъра на съда.

2

Запълнете дупката с вода и се оставя водата да се оттича естествено .

<Бразилски> 3

Промяна на почвата, която сте извадили от дупката с някои компост. Компостът добавя хранителни вещества в почвата , за да помагат на ниско смрадлика храст да расте. Добавяне на компост в съотношение 3 части почва и 1 част компост.

4

Извадете ниска смрадлика храст от пота . Поставете саксията на едната си страна и натиснете външната страна на пота. Това ще разхлабят мръсотията около периметъра на пота , но не настоява на пота толкова силно, че ти разбият корен топката.

5

Позиция ниската смрадлика храст корен топка в центъра на отвора . Натиснете почвата на мястото около корен топката. Дръжте върха на корен топката на същото ниво, както на земята.

6

Water ниската смрадлика храст дълбоко. Завъртете маркуча за вода на най- бавен поток и да позволи на водата да тече, докато земята се насища . Пазете земята равномерно влажна, но не мокра наводнения , докато се установи смрадлика .

Защо трябва да Не почиствайте Out на Air Cleaner

? Почистване на въздушния филтър в домакински уреди или автомобил може да бъде повече неприятности, отколкото закупуване на замяна. Избирайки да почиствайте въздушния филтър може да изглежда като бърз

Περισσότερα >
Как да спечелим Gorilla Glue Cure бързо

Gorilla Glue е особено лош вкус лепило , специално предназначени да направят различни видове повърхности да прилепнат един към друг. Компанията прави най-различни продукти , включително лепило за дърв

Περισσότερα >