Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване храсти >> Content

Най-добрите растения за жив плет в Грузия

Отглеждане на най-добрия хеджирането в Грузия може да изглеждат трудни , но това не е така. Има толкова много прекрасни местни растения на Грузия , че бране само един сорт ще бъде най-трудната част . Хората растат живи плетове в продължение на няколко причини. Някои от тези причини са , за да се осигури неприкосновеността на личния живот , гранични линии или да добавите красотата на иначе бозав двор. Little Gem Magnolia

Little Gem ( Magnolia Магнолия гранд флора " Литъл джем ") се счита за аристократа на южните пейзажи. Това е по-малка версия на магнолия дървото расте на височина от 15 до 20 футове, с спред от 10 фута. Малкото бижу магнолия е вечнозелено с листа, които са дълги от 4 до 6 инча. Малките магнолия скъпоценни има ароматни цветове през лятото и продължава да цвете в есента. Това растение расте добре в пълен слънце до частична сянка . Въпреки малките магнолия скъпоценни предпочита кисела почва , тя е приспособима към други области.


Oakleaf Hydrangea

Oakleaf хортензия ( Hydrangea quercifolia ) е роден храст от Грузия. Цъфти Oakleaf хортензия в началото на лятото , с големи , конусообразни цветя. Кората е канела цвят , лющене и през зимата. Този храст расте до 4 и 6 метра висок и има разпространението на 4 до 6 метра. Това растение предпочита влажна добре дренирана почва в пълен слънце до частична сянка .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-shrubs/1019092603.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.