Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Как да си направим една разходка или Patio с Плоча

Плоча , тънко нарязани на седиментна скала , се развива в рамките на слоеве на земята. Тези естествено плоски плочи работят добре като павета за пътеки и вътрешни дворове . A плоча пешеходна пътека или вътрешен двор ще издържат теглото на пешеходен трафик и патио мебели без лесно напукване и отнема минимално физическо усилие , за да инсталирате . Този проект ще добавите ограничаване на обжалване и стойността на вашия дом . Времето, необходимо за вас , за да завършите този проект ще зависи от планирания размер на вашия двор или пешеходна пътека . Нещата ще трябва
Shovel
Plastic кантиране
Plastic лайнер
Sand
8 -метров борда
гумен чук

Покажи повече инструкции в
1

изкопаят ров или яма около 6 инча дълбочина , в която да поставите вашата плоча двор или пешеходна пътека . Можете да направите пешеходна пътека или вътрешния двор на всяка ширина и дължина, която предпочитате . За вътрешен двор , ще трябва да направи този изкоп най-близо до ниво , колкото е възможно ; обаче , това не винаги е възможно за пешеходна пътека , особено ако земята ви отнеме цяла има наклон.

2

подтискам почвата във вътрешността на изкопа разгъната площ да се създаде силна фондация за вътрешен двор или пешеходна пътека и предотвратяване на повърхността от потъване в бъдеще. Подтискам площта с краката си , бетонен блок или устройство, известно като тампер , че трябва да се удряха срещу земята за затягане на почвата. За да използвате трамбовка , задръжте го за дръжката и лифт и пуснете плоския край на устройството, за да се изглади и опаковат почвата.


3

Задайте пластмасата кантиране на мястото на външните ръбове от площта на землянки и набива надолу площ за предотвратяване на плоча пешеходна пътека или двор от разпространение навън поради теглото на пешеходен трафик и ерозия. В идеалния случай трябва да използвате кант размери между 4 и 6 инча , така че да не стърчат над ръбовете на зоната на землянки .

4

Lay хвърляне на пластмасови листове в долната част на област, за да се предотврати трева , плевели и други растения от расте и през пешеходна пътека или двор. Вие може да се припокриват парчета от пластмасови листове или лайнер , колкото е необходимо или да използвате друг вид градинарство подложка , предназначен за същата цел.

5

запълни вкопана с пясък , оставяйки само един сантиметър от пространството в горната част на шахтата или изкопа . Размерът на пясък трябва да използвате за вашия проект ще зависи от дължината и ширината на вашия двор или пешеходна пътека . Веднъж напълнени , изглаждане на пясъка надолу с 8- крак - дълго борда; всякакъв вид борда ще са достатъчни за тази стъпка , въпреки че 2- от -4 борда ще бъде по-лесно да се справят с този процес .

6

Започнете от единия ъгъл на вътрешния двор или пешеходна пътека и да започне поставянето на плочи на върха на пясъка и между пластмасови кантове парчета . Докоснете плочите на място с гумен чук, за да се създаде пешеходна пътека ниво или вътрешен двор , в които не са камъни , стърчащи до спъне или все още мъниче голи пръсти срещу . Поставете с естествена форма, или нарязани камъни в място с малко място в между ръбовете и работата си от единия край на вътрешния двор или пешеходна пътека до другия.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018635.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.