Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Как да Lay Тухла Смола Patio павета

вътрешен двор Тухла смола павета са много по-лесни за инсталиране от обикновените тухлени павета . Те са проектирани с зъбите , които помагат мивка и ги държат здраво в земята. Въпреки това , те са по-трудно да се разделят или нарязани, така че трябва внимателно да се измери площта, която искате да се изглади . С оглед на това , че трябва да бъде в състояние да завърши на малки и средни проекти през почивните дни . Нещата ще трябва
Ролетка
Малет (по желание )
Пясък, чакъл или в насипно състояние пейзаж материал
Broom MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерва се площта , която искате да се подготви внимателно , като се използва измерване на лента . Смола павета не могат лесно да бъдат отрязани като редовни тухлени павета . Уверете се, че имате достатъчно павета , за да завършите вашия проект.

2

нивото на земята в района на проекта и да я покрие с пясък , чакъл или ронлива почва материал за най-добри резултати , според Home Depot . Ако използвате по трева , инсталирайте павета след изрязаното косене .


3

Натиснете павета на място. Или използвайте чук , или стъпка по павета , ако земята е достатъчно мека .

4

Покрийте павета с пясък , чакъл или ронлива почва материал и го помета в ставите с метла да държи на павета здраво на мястото си.
Продажба и Наем
От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018634.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.