Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Как да направим един Евтините Patio

Ако сте били мечтаете за вътрешен двор , където можете да имат барбекюта , седи отвън и прочетете и да се насладите на открито , можете да създадете един прост вътрешен двор , който не изисква големи електрически инструменти или скъпи материали . Единият вариант е с вътрешен двор направен с фугорез камъни. Предлага се в широка гама от стилове , фугорез камъни се произвеждат бетонни блокове , които могат лесно да се инсталират само с чакъл и пясък. Нещата ще трябва
мярка Tape
Strings и колове или спрей боя
Shovel
Рейк ​​
Hand тампер
Weed бариера озеленяване плат
Ножици
Чакъл
Sand
2 - от -4 борда е. Level
градински маркуч пръскачка
павета
Hand лопата

Покажи повече инструкции
е. 1

Определете желаните периметъра на вътрешния двор . Измерване деветинча последните където искате краищата на вътрешния двор , марка контура за разкопки с колове и низ или със спрей боя.

2

Dig от маркираната област 9 инча дълбоко с помощта на лопата. Използвайте гребло , за да разбият големи буци пръст и да помогне на изглаждане и нивото на земята в долната част на разкопките .


3

Compact ( пълнежът ) на дъното на изкопаната зона с помощта на ръка тампер .

4

Покрийте дъното с плевелите бариера озеленяване плат, с помощта на ножици за рязане на плата , за да се поберат .

5

Напълнете разкопките с петинча на чакъл. Рейк чакъл , за да го разпръсне равномерно. Компактен чакъл с трамбовка ръка.

6

Добавяне на един 1/2-inch слой пясък на върха на чакъл . Изгладете пясъка чрез остъргване хоризонтална борда 2 - от -4 над повърхността. Поставете ниво в горната част на дъската за да проверите гладкост . Компактен пясъка с трамбовка ръка.

7

Спрей чакъл и пясък с вода с градинския маркуч с прикачен пръскачка . Това ще позволи на чакъл и пясък, за да се утаи.

8

Lay павета на върха на пясъка , като се започне в един ъгъл , който е срещу къщата. Леко пълнежът всяка машина в пясъка , като се използва гумен чук . Като отидеш , периодично поставите 2- от -4 борда с ниво на върха , за да се гарантира, че повърхността е още . Добавяне или премахване на малко пясък под машина , когато е необходимо. Работа в редове , разположени успоредно на къщата.

9

Dig малко по -дълбок ров около периметъра на вътрешния двор, с помощта на ръка лопата веднъж всички павета са инсталирани. Линия на дъното на изкопа с чакъл и пясък. Поставете изправени павета в изкопа , така най-добрите им ръбове са дори и с останалата част от двора. Изправено , леко по-дълбоки павета ще създадат рамка и ще пазят павета вътрешния двор , които се съдържат .

10

Натъпчете почвата зад павета ръба, за да ги осигури в земята.

11 < стр. > Поръсете пясък във всички пукнатини между отделните павета фирмата за ставите.

12

Напръскайте двор с градинския маркуч за почистване на излишния пясък и да се позволи на пясъка в ставите да се утаи. < Бразилски>

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018621.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.