Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Patio обхване проекти

При разглеждане покриваща вашия двор , вие първо трябва да помисли за размера на вашия вътрешен двор и колко от това , което ще искате да се покрие. Ако имате малък вътрешен двор е най-лесно да се покрият всички от себе си, но с по-голям вътрешен двор, може да искате само на сянка или две . Също така помисли стила, който искате и какви материали ще ви даде вида, който искате . Използване на колони, за да подкрепят избрания от вас покритие може да даде класическо усещане ; докато ликвидация или бръшлян лозя може да се създаде по- романтична и традиционна атмосфера. Arbors

беседката е обикновено проста структура . Две страни и с отворен покрив работа , която ги свързва , понякога с една пейка . Въпреки простотата на дизайна си , беседки идват в много вариации. Тя може да бъде метал или дърво или винил, и има много места, за да получите беседки . Някои места могат да предложат прости комплекти, които могат да бъдат доставени на вашата врата . Да направим една беседка себе си може да бъде един добър проект , но изисква няколко основни дърводелски умения .

На засенчване от една беседка идва най-вече от бръшлян или лозята , използван за да го украсяват , или растенията висяха от него. Това ви позволява да се творчески , но ти дава някаква структура, която да работи в рамките на . Ivy и лозя изискват редовна поддръжка , обаче , или те биха могли също да поеме целия си двор.


Canvas Тенти

Помислете също и възможността за прибиращ платно навес . Предимството тук е възможността да дръпнете покривалото да блокира дъжда, но тя се прибере , когато искате малко слънце . А просто търкаляне платно дизайн не изисква тежък труд , за да се създаде . Ти просто се нуждаят от основен дървена конструкция над вашия двор и след това платно панели , прикрепени към едната страна. Платното може да се търкаля в и вързани към рамката , когато е слънчево , а след това разви и вързани между страните на рамката трябва да изглежда като дъжд .

Това също може да бъде направено между два пергола , или две беседки , за покриване на по-големи площи . Продажба и Наем на сенчести дървета

Дървета и храсти могат да предоставят засенчване , така и естествена красота. При вземането на решение какви растения да използвате , помислете за растенията , които растат естествено в вашия район , тъй като те ще вземат най-добре към условията на почвата и времето. Също така помисли ароматите на различните растения и добавяне на допълнителен елемент на спокойствие да си двор. Растителният цикъл на вашите дървета и храсти също е важен фактор. Ако имате нужда от сянка през лятото, вие не искате да се използват растения , които няма да бъдат в най-доброто им точно когато имате нужда от тях .

Растенията са също така по- интензивна поддръжка в сравнение с други опции. Не само, че те трябва да се полива и плевене , и отрязани, но има и други фактори, които считат като попадащи листа и птичи тор . Наем перголи

перголи са нещо като големи беседки . Те покриват много по -голямо пространство и техните тавани могат да бъдат твърди , както и ажурни или гредоред . Те се предлагат в различни материали и стилове , и може да се използва също за висящи растения или отглеждане на лозя и бръшляна . Въпреки това, перголи също предлагат друг вариант. Тъй като те покриват по-голямо пространство , отколкото една беседка можете да окачите платно , пердета, щори или дори от техните ръбове , което ви позволява да настроите размера на слънце , толкова , докато все още ви държи сух в дъжда .

Pergolas изисква повече работа , отколкото да се изгради беседки , все пак, и те могат да бъдат скъпи в сравнение с други възможности .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018618.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.