Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Patio Удължаване Идеи

Ако откриете, че трябва повече място във вашия живот на открито пространство и се мисли за разширяване на вашия двор , има много варианти и идеи, за да разгледа. Уверете се, че да вземе предвид използването на вашия вътрешен двор , и започнете да планирате къде ще се намира всичко и какъв тип материали , които ще използвате . Неформална Грах Stone или мулчирания Seating Area

Може би вашия двор пространство се консумира с барбекю и маса за хранене, с малко място за сядане или случайни chaises . Помислете за добавяне на неформална , грах камък или мулчирания приложение към вашия двор . Изберете страна на вътрешния двор , за да се простират от разкопаят и надолу около шест инча. Поставете периметър на границата на пейзажна връзки или павета да държи на материала на място ; добавите вашата трошен камък или мулчиране .


Камина или Fire Pit Area

Създаване на топло, уютно огнище площ на разстояние от основната част на вашия двор . Защото огън яма , основния материал може да бъде толкова просто , тъй като голям кръг от трошен камък центриран с тухла или камък огън яма . Обмислете използването на павета в голям кръг модел за вътрешен двор материал. Използвайте два тона фугорез цветове за вътрешните и външните среди за контраст и интерес. Гранична някои от разширението си вътрешен двор с 2 -футови стени за случайни сядане около огъня . Изграждане ъгъл камина върху суха положени машина или флаг разширение камък.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018614.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.