Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Patio саксийни цветя

С нарастването на подобрения в дома си шоута и списания , градинарство и двор дизайн се наблюдава възраждане през последните няколко години . Да имаш хубава цветна градина , обаче , не изисква непременно заден двор с 10 акра земя . В действителност, това е възможно да се създаде домашен уют, красива цветна градина с вътрешен двор , особено когато човек следва някои умни съвети договореност . Растителни Pedestals

Един прост начин да се организира няколко саксийни цветя на вътрешен двор е да се използва растителни постаменти . Просто поставете някои от саксиите с висящи цветя на пиедестал и място допълнителни саксии за цветя в основата . Това ще ви позволи да използвате пространството на малък вътрешен двор по-ефективно. Освен това, някои пиедестали са кухи с множество рафтове , което позволява на собствениците да поставите саксия на върха на пиедестала и още няколко вътре, допълнително оптимизират използването на един интервал .


Висящи саксии <Бразилски >

висящи саксии са отличен начин за използване на пространството над вътрешен двор . С подходящите тенджери и разстоянието между тавана (или надвес ) и пот , собственикът може да създаде пространство , пълен с цветя , без да пречи на използваемата площ. За допълнителен ефект , опитайте да използвате различна дължина на веригата държи саксиите , за да създадете по-драматичен ефект върху вътрешния двор . Продажба и Наем на стена Цветя

саксии за цветя може да да бъде разположена по протежение на стена с опори , които позволяват на цветята да растат от страна на стената . Това по същество позволява на вашите цветя, за да използват пространството на размера на вашия вътрешен двор стена , които често могат да бъдат значителни . Това може да отнеме известно време, за цветята , за да узреят и растат достатъчно високи , за да покрият подпорните греди на стената , така че се уверете, че да се използват подпори , които са естетически приятен дори и без да бъдат обхванати от цъфтеж.


Залитна Аранжиране

Друг прост и ефективен начин за организиране саксии в по-малки пространства е да ги разсрочат . Вие се изгради една малка пирамида чрез поставяне на по-големи саксии на дъното, след пускането малки саксии на горните краища между съседните саксии. Това е чудесен начин да използват вашето пространство и да се даде на вашите растения в стаята те се нуждаят . Бъдете внимателни , все пак , тъй като не всички саксии са способни да издържат на големи количества от теглото на техните ръбове.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018608.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.