Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Patio Бар Идеи

Вътрешният двор е място за събиране на приятели и семейството си, място, където да се отпуснете и също място за парти. Добавянето на един бар на верандата може да направи всичко разликата в атмосферата на събиране . A бар помага на хората да се чувстват спокойни и добре дошли на парти или да се съберат заедно , и може да служи и като луксозен соло бягство от външния свят . Няколко различни опции са на разположение при проектиране на вътрешен двор, бар . Wet Bar

A мокър бар е бар с всички кухненски и бар лакомства като течаща вода, хладилник, кутия лед , място за приготвяне на храни и кран бира. Мокри барове са постоянни структури , когато са инсталирани в двор , защото на необходимите водопроводни и електрически изисквания. Мокри барове са по-скъпи за инсталиране в сравнение с други видове вътрешен двор барове , но те ​​предлагат най- лукс. Мокри барове са идеални за големи събирания и честа употреба.


Dry Bar

A сух бар е универсален бар, който предлага съхранение на алкохол, напитки и чаши . Сухи барове не трябва да бъдат постоянни структури , тъй като не се изисква водопровод или електричество. A сух бар предлага място, където да служи и да съхранявате напитки на по-ниска цена от тази на мокър бар . Simple дома монтажни сухи барове могат да бъдат закупени от специализирани сайтове и местните магазини за подобрения в дома си за бърза инсталация . A сух бар е идеален за средни събирания и средни ползване.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018606.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.