Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Как мога да Рейк ​​паднали листа

? Есенни листа са прекрасни за гледане , когато те все още са по дърветата , но след като те започват да падне на земята , ти осъзнаваш какво един проект е да ги събере . Листата трябва да се качват , ако искате тревата да изглежда добре през пролетта. Безпътен не трябва да бъде постоянна задача , но ако я оставя твърде дълго , то може да бъде непоносимо . Събиране на листа използва мускулите , което вероятно не се използват от време на време , така че не забравяйте да се паузи . Нещата ще трябва
Рейк ​​
Летни цветя или окосената трева
Dirt
Water
памуково брашно
пластмасови или хартиени торби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
< Бразилски> 1

Решете кои оставя да се насочите. Някои може да остане , особено тези, които са под дървета и храсти. Те ще губим далеч и образуват естествен компост да се хранят растенията. Мулч подобрява здравето на дървото и му помага да расте по-бързо .

2

Изберете рейк , че ще съкрати времето си безпътен надолу. Има някои запушват без дизайни на пазара, които елиминират някои от чувство на неудовлетвореност от почистване на листа . Зъбите не улавят листа толкова лесно, колкото редовните гребла . Виж за гребла , които имат подплата на хватката , за да помогне за предотвратяване на мехури.


3

Започнете от най-отдалечената точка на вашия двор. Движете краката си , безпътен листата прав гръб . Преместете с греблото , докато се движите назад. Преместването краката си вместо да останат засадени на едно място ще помогне гърба си . Дръжте тялото си твърда ; Не въртете в багажника като рейк .

4

Work ред -по- ред , изчистването на листата , докато вървите назад. Съберете всички отстраняват листата в една област, за да ви помогне да ги чанта или да ги транспортира по-късно .

5

Направи мулч от най рейк листата. Рейк ги към задната част на двора или в градината . Добавяне на други растения като летни цветя и окосена трева . Pile един крак на листата. Добавяне на слой от мръсотия и след това повече листа . Добавя се вода и памучно хранене до купчината , ако листата са сухи. Обърнете купчината месечно да поддържа разпространението на влага през цялото време.

6

Форма голяма купчина с листата . Вземи една найлонова торбичка или хартиена торба , предназначена за листа. Отворете го и го напълнете с листата . За да вземете повече листа в даден момент , да ги трупат на греблото , с помощта на греблото като една голяма лопата. Задръжте листата на място с една ръка , и зарязва листата в чантата. Продължете, докато чантите и пълна . Secure .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018596.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.