Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Как да се изгради Patio саксии

Construct проста дървена плантатор да се разшири обхватът на градинарство и отглеждане на зеленина до определена точка . В зависимост от това какво съдържа плантатор , се ползват с естествен цвят , аромат и красота на цветята , докато вие се забавлявате с приятели или да се отпуснете с книга на вашия двор . Или растат билки за ароматерапия и през цялата година реколтата . Поставете го стратегически около запазване на определени места или да го монтирате на стената или парапета с яки винтове на палубата , така че осигурява визуална интерес при различни нива на очите и украсява място , докато служи като контейнер градина. Нещата ще трябва
Ролетка
1 - инч дебелина дървена дъска
Шлайф
2 - инчови поцинковани винтове за дърво
редосеялка
Exterior грунд - теглилки спрей
Liner < Бразилски>
Показване повече инструкции в
1

Мярка на специално място във вътрешния двор , предназначен за плантатор да решат своите измерения. Дръжте го до 3 метра в ширина и не по-висок от 9-10 инча. Инсталирайте дървен блок под всеки ъгъл, за да я повдигнете , ако имате проблеми с гърба .

2

Поставете дървена дъска върху плоска повърхност , преди да го разрежете на пет дължини за правоъгълна плантатор . Предните и задните части са еднакви по дължина, широчина и височина , както са късите страни или краищата . Базата е толкова широк, колкото на крайните парчета и се равнява по дължина отпред и отзад. Sand ръбовете на всички пет парчета , така че те са гладки .


3

Поставете цокъла на плоска повърхност и поставете на дългата страна на предната дъска срещу ниската си дълго ръба до формирането съвместен се изравни и дори . Натиснете предната част на ръба на основата преди пробиването ред на винтове за дърво , за да задържи парчетата заедно. Space винтовете четириинча разпада.

Повторете процедурата, за да прикрепите обратно сеялката е ( втори дълго борда ) към съседния дългият ръб на основата по същия начин.

4

проведе края парче в един от ъглите на формиране плантатор . Се приведе в съответствие , така че неговите страни притискат краищата на предната и задната част и основата му да легне върху долния ръб на цокъла . Пробийте винтове за дърво в три страни , за да я държи на място . Повторете процедурата за закрепване на втория край борда на съседния ъгъл на плантатор да завърши монтажа.

5

Включете кутия плантатор над така основата му е изправена нагоре. Drill ½ - до ¾ - инчови широки дренажни отвори случайно над него , за да осигурят отдушник за излишък поливни или дъждовна вода. Инсталирайте блоковете , ако има такива , в този момент . Закрепете всеки блок в корнер от основата, за да се повиши плантатор от земята и ще ви предпази от огъване твърде ниска, а градинарство.

6

спрей боя на вътрешните и външните страни на саксията с екстериор клас грунд - уплътнител за предотвратяване на гниене поради природни елементи ще бъдат изложени на открито. Също така , нарязани пластмасовата обвивка на размер и се разпространява над основата му. Punch дренажни отвори в нея , както добре.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018593.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.