Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Stone Patio монтаж Техники

A физическо или дялан камък вътрешен двор води до увеличаване на привлекателността на вашите външни пространства на живот и осигурява по-естествено озеленяване елемент от тухли или бетон. Каменни дворове предлагат три различни методи за монтаж , използвайки естествени и обработени камъни . Въпреки че много собственици смятат камък дворове скъп метод на вътрешен двор сграда , различните начини за инсталиране на каменна тераса ви позволяват да се намери техника, инсталация, която отговаря на вашия бюджет. Dry - Полагане

A суха скроен камък вътрешен двор използва без хоросан за постоянно поставя камъните на мястото си. Това не означава, че на верандата трае само за временен период от време , обаче. В действителност , сухи скроен дворове могат да оцелеят толкова дълго, колкото се може повече споени с хоросан вътрешни дворове . Докато сухи скроен дворове може да се нуждаят от малко повече поддръжка и от време на време е необходимо да се замени един камък, тази алтернатива предлага малко по-евтина техника инсталация. Подгответе основата на първо място, и след това да настроите камъните на мястото на равна повърхност . Можете да настроите камъните върху легло от пясък или копаят индивидуален легла за всеки камък, за да направи най-високото ниво на повърхността по време на вътрешен двор пространство. След като всички камъни са налице , химическо запълни празнините между камъните с пясък , чакъл или мръсотия.


Stepping Stone Patio

Много прилича сухи полагане методи , за засилване метод камък вътрешен двор инсталация не изисква хоросан но дворове , създадени с помощта на тази техника ще продължи толкова дълго, колкото е измазана вътрешен двор повърхности. За да инсталирате трамплин стил вътрешен двор , копаят и създаване на индивидуални легла за всеки камък в двора. Вместо оставяйки празнини между камъните и по-късно попълване тези пропуски със суха запълване материали , инсталирайте всеки камък в земята и се оставя копка в пролуките между камъните . Да се ​​изгради каменна тераса , използвайки този метод , поставете всеки камък на земята и го проследи с нож . Махни камъка и използвайте проследени линии, за да разкопаят индивидуално легло за камъка. Сменете камъка и го изравни чрез подслушване на камъка или изкопаване на постелята понижи още повече .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018589.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.