Как да се изгради Patio Около една Tree

Целта на изграждането на вътрешен двор под едно дърво е да се насладите на заклещени под разпространение зелен балдахин , докато вечеря или социализиране . Изгради хубав открит вътрешен двор около едно дърво , използвайки павета или тухли. Най- широки, плоски размерите и по-големия размер на павета ги правят просто да се поберат заедно и много стабилна. Осигурете си помощта на семейството или приятели, за да помогне в проекта, както и да се отмени един или два почивни дни , за да завърши работата. Нещата ще трябва
Дърво колове
String
павета
Shovel
Дребен рок
трамбоване машина
Ruler
траверси
Малък чук
Saw
едър пясък
Усилен метла
1 - инчов -по- 4 - инчов - от -6 -метров борда е. ниво 3 -крак - дълго дърводелец е. гумен чук
<Бразилски> Показване на още Инструкции
Подготовка на Patio сайта е.
1

Изберете един млад , здрав дърво с дълбоки корени, които не се намират на върха на земята. Дървото трябва да е напълно разпространение короните 60 на сто по-голям от багажника. Намерете дърво с по ниво с площ около него , колкото е възможно .

2

Измерете размерите на вътрешния двор в квадратна или правоъгълна форма. Отбележи извън периметъра с дървени колове и плътно съставен низ. Оставете неасфалтирани район 3 квадратни метра около основата на дървото. Измерете размера на павета , които използвате , и планират размерите на вътрешен двор , така че малко или никакво рязане на асфалт е необходимо.


3

Изкопайте от зоната вътре в низ периметъра на дълбочина от 7 инча чрез изкопаване внимателно с лопата, за да се запази , тъй като нивото на повърхността , колкото е възможно . Срязване на разстояние от вътрешния ръб на разкопките право надолу под ъгъл от 90 градуса .

4

Напълнете разкопките с натрошен рок до дълбочина от около 4 инча и използва трамбоване машина, за да се уплътнят и ниво натрошената скала.

5

Спред 2-3 inches повече от трошен камък и го изравни с трамбоване машината.

6

Push владетел право надолу през слоя от трошен камък и определи дълбочината му . Продължете да прибавяте рок ​​внимателно , то трамбоването надолу, докато на дълбочина от 4 до 5 инча е достигната.

7

Build кант граница на траверси по периметъра на разкопките . Поставете железопътен вратовръзка в един ъгъл на върха на трошен камък. Определете равенството надлъжно срещу страна на изкопа с единия край на това срещу другата стена . Добавяне или премахване на скала по дължината на връзката , за да увеличите или намалите височината му , за да го изравни със земята .

8

Натиснете края на жп връзката с малък чук , за да го побере сигурно . срещу пресичащи страна на разкопките

9

Поставете друг железопътен вратовръзка от край до край с първия един и повторете процедурата на вземане на това ниво с повърхността на земята ; го успокои здраво . Продължи поставяне траверси по същия начин, по периметъра на разкопките . Отрежи каквото и дължина е необходимо да се направи последната вратовръзка вписват в оставащото пространство.

10

Спред приблизително един инч от едър пясък равномерно върху горната част на трошен камък. Sweep пясъка с тежкотоварни метла да го пресее надолу в пространствата между натрошени скали .

11

Level района , като хванете ръба на 1- инчов -по- 4 - инчов - от -6 -крак - дълго борда във всяка ръка и го плъзнете равномерно върху повърхността на пясъка. Правата ръба на дъската изравнява дълбочината и нивата на повърхността на пясък. Използвайте ниво на 3 -крак - дълго дърводелец , за да определи дали повърхността е ниво.

12

Поставете машина на върха на пясъка срещу една от връзките железопътни . В горната част на асфалтополагащата машина трябва да зададете на четвърт инч над нивото на железопътната равенството. Извадете асфалтополагащата машина , колкото е необходимо , за да добавите или премахнете пясък, за да увеличите или намалите височината на асфалтополагащата машина над жп равенството.


Поставяне на павета MarketBook.bg: 13

Поставете първия слой на павета срещу връзките железопътни , които ги пускат от край до край по периметъра на зоната на вътрешен двор .

14

Използвайте гумен чук за сядане на първия ред на павета срещу периметъра на зоната за вътрешен двор .

15

Поставете следващия ред на павета срещу първата . Line до всички краища на павета с прилежащите тези и ги натъпквам плътно на мястото му с гумен чук .

16

Продължете този процес, докато всички павета са на място на площадката на вътрешен двор . Когато е необходимо , нарязани павета да се поберат с чук и длето или тухлена трион, достъпно с инструкции на оборудване магазини под наем .

17

Спред пясък щедро над горната част на павета . Използвайте тежкотоварни метла за почистване на върха на павета , така че пясъкът запълва пукнатините между тях.

18

Добавете още пясък равномерно на върха на павета и използвайте трамбоване машината до нивото на павета докато получаване повече пясък в пукнатините между павета .

Каква е разликата между Ribbon & Стъклен плот електрически печки

? Избор на печка за вашата кухня е вече не е избор между газ и електричество . Дори и с електрически печки , опциите са по-разнообразни , отколкото само повдигнатите намотки на по-възрастните , по-евт

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >