Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Basics >> Content

Rain Bird DIY

Rain Bird не е само една-единствена система за напояване . По-скоро това е името на корпорацията , която произвежда няколко вида широко използвани спринклерни глави. За щастие всички поливни системи Rain Bird са монтирани по същество по същия начин , така че след като знаете как да инсталирате един единствен Rain Bird спринклерна глава , това е безопасно залог, можете да инсталирате всички Rain Bird пръскачки head.Things ви е нужно
Shovel
PVC щрангове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете крана за вода ви Rain Bird спринклерна система , така че не се отбелязва в лицето с водна струя , когато започнете да работят на пръскачка .

2

Изкопайте района около тръбата , която искате да прикачите Rain Bird спринклерна глава върху . Ако има съществуваща спринклерна глава върху тръбата , извадете го сега.


3

пуснете водата и я оставете да работи в продължение на няколко секунди . Това ще доведе до струя вода, за да излезе от тръбата , ефективно промиване всяка мръсотия или отломки, които иначе биха могли да са запушени си пръскачката.

4

Прикрепете PVC щрангове към тръбата или премахване PVC щрангове от тръбата , както е необходимо за привеждане на пръскачката Rain Bird към оптималната височина спрямо земята. Различни видове пръскачки ще трябва да бъдат поставени на различни височини в земята, за да получат оптимално покритие .

5

Завийте Rain Bird спринклерна глава върху тръбата щранг , след което попълнете в дупката ли вкопана в Стъпка 2 . Тествайте вашата нова спринклерна чрез завъртане на водата и да позволим това да се кандидатира за една минута или две .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1019091667.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.