Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Basics >> Content

Озеленяване с дървени стърготини или River Rock

естествения ландшафт материали като дървени стърготини и речни камъни могат да дадат полиран , но естествено поглед към двор . В пейзажа , дървени стърготини се използват предимно като мулч. Не само естетичен , но и помагат на почвата растения " задържа влага и хранителни вещества. Речни камъни , от друга страна, се радват на разнообразие от приложения в дома пейзаж. Поставете ги в или около градина легло или на друго място в пейзажа за естествен и красиви accent.Things ви е нужно
Рейк ​​
градински маркуч в
Покажи повече инструкции
Wood Chip мулчиране < Бразилски>
1

Weed областта, която имате намерение да мулч. Дърво чип мулч е чудесно да задушава нововъзникващите плевели , но няма да направи нищо , за да спре съществуващ проблем

2

Нанесете 2 - . До 3 - инчов слой от дърво чип мулч. Покрийте цялата повърхност на почвата вашата градина легла. Когато мулчиране дървета , разпространи мулч в кръг , който се простира от 3 до 6 метра от основата на дървото --- по-голям е дървото , толкова по-голям кръг.


3

Обработете мулч от 2 до 3 инча от основата на дърветата или храстите . Мулчиране , че всъщност докосва основата на едно дърво може да предизвика гниене кора или насърчават нашествие на насекоми .

4

Намокрете дърво чип мулч със спрей от градински маркуч . Водата ще помогне за уреждане на мулч на място.

5

Добавете още мулч , както е необходимо . С течение на времето , мулч ще се разпадне и да стане включи в почвата. Както това се случи , добавете още мулч да се запази слой 2 до 3 инча . Наем River Rock Пейзаж Идеи в
6

мулч вашата градина или дърво легло, както е описано в раздел 1 , с камъче размер речни камъни . Пази се, обаче. Експертите на Cooperative удължаване при North Carolina University съветват , че рок ​​мулч не е подходящ за всички области. Light- цветни камъни отразяват светлината нагоре и топли зоната непосредствено около растенията . Когато листата и други растителни остатъци падане в река рок мулч легло , те могат да бъдат трудно да се премахне .

7

Place средни до големи по размер речни камъни около вашата градина или дърво легло, езеро или басейн басейн за създаване на естествено изглеждащи граница. Когато се пуснат около мулчирания легло , граничен река рок удвоява като декоративен акцент и бариера , за да запазите плъзгащи мулч на място.

8

Създаване на сухо речно корито . Поставете две паралелни линии на речни камъни в двора си . Растителни цветя или декоративна трева между успоредните линии в " река " и тревен чим външната им да създават река централа на вашия двор.

9

речни Stack скали за създаване на подпорна стена около вашия имот. За да се увеличи стабилността на гладки скали , трябва да ги осигури на място с цимент. За съвети за това как да се изгради траен река скална стена , вижте раздела Ресурси .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1019091565.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.