Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Basics >> Content

Може да плевели тримери с колела също да се използва до край

? Ако се чудите дали вашата трева тример може да направи двойно мито, като кантоване , отговорът е да, макар че той може да не е идеална във всички ситуации. Има си причина за поговорката "използване на правото инструмент за подходящата работа " - Това е по-лесно да се справите с работата по правилния начин от първия път. Въпреки това, разходите за закупуване на електрически инструменти за двора ви наистина може да добавите , за да решат дали вашата трева тример може да направи двойно мито за всяка област трябва да ръба. Trimmer Основи

плевели лехи , наричани също струнни плет или плевелни whackers , са идеалните инструменти да се използват за рязане на трева, плевели или друга растителност расте в места, които са трудно да се достигне с косачка . Тримери имат поредица от струни стрелба вън от една централна точка , и струните правят рязането . Плевели лехи , които идват без колела дават възможност за по-свободно движение. Тези, с едно колело може да бъде по-лесно да се работи, но , тъй като част от машината може да почива на земята като се порежете .


Edger Основи

Колелата правят тримерът подобен на установка , която също е на колела . Ъглите и трудно намали рязко , определено предимство в трева или друга растителност , използвайки серия от твърди зъбци , които режат дълбоко в растителността от плет . Ъглите и трудно може да бъде идеален за малки дворове , където подробно е важно , или за области, които са много определени пространства , тъй като те ще се създаде , че силната " линия" между две пространства. При използване тример за работа кант , като основната разлика е дълбочината на рязане . Тримери няма да режат толкова дълбоко в растителността .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1019090924.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.