Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да се изгради с варовик Блокове

< р > Варовик блокови структури са красиви допълнения към озеленяване , басейни и градини. Варовикът е седиментни каменна предимно от калциев карбонит , който я прави способна да държи значително количество влага. Правилното планиране е наложително за успеха при използване на варовик като строителен материал. Независимо дали сте изграждането на стената , сеялка или друга проста структура , процедурата е подобна .
Което ви е нужно
предварително нарязани варовикови блокове
Yellow зидар пясък
Lime
Off бял цимент <Бразилски >
Small бетонобъркачка
пластмасови листове
мистрия

Инструкции
1 < р > Подготовка на фундамента за варовик структура или чрез изливане плитка плоча от бетон , при които структурата ще остане ( най- често се използва за саксии , фонтани и големи стени) или с изравняване и трамбоване на земята , където блоковете ще седят . Проверете вашия сайт за ниво , преди да започне да подредят вашите камъни.

2 < р > Смесете хоросан за варовик структура от сресване 6 части зидари пясък , 1 част вар и 1 част мръсно бял цимент в бетонобъркачката , добавяне на достатъчно вода, за да го влажна . Разтворът трябва все още да е в състояние да се държим заедно , така че не си давам зор с водата - винаги можете да добавите по- късно Световния съюз 3 < р > Измерете и отбележете на дължината и ширината на вашата структура , ако . изграждате направо на земята . Ако сте изграждане на подпорна стена , линия на земята, за да бъде запазен с лист пластмаса, като не забравяте да се припокриват на ръба на пластмасата от четири инча , ако имате нужда от повече от един лист.

4 < р > лежеше Първият ред на блока , оставяйки 3/4 инча разлика (или използвайте ширината на палеца ) между тях. Попълнете всички на ставите с хоросан . Нанесете голямо напрежение , когато поставяте хоросан , така че да стане по целия път до дъното на първата си ниво.

5 < P> лежеше 3/4 инча дебел слой хоросан на върха на първия слой от блокове , където на следващия слой на блокове ще седне . Поставете следващия слой на блокове в първия слой на разтвор и се прилага хоросан между новия слой на блокове. Продължете по този начин , докато стигнете до върха. Да не се прилага разтвор на най-горния слой , само замазва ставите.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131118.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.