Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Salt Marsh Растения & усилвател ; Животни

солени блата се срещат в райони, където органите на срещат земя вода и имат различни нива на соленост . Широк спектър от растителен и животински живот живее в сол блато настройка. Насекоми , микроскопични организми и малки морски животни съставляват голяма част от дивата природа в солени блата . За сравнение , има сравнително малко влечуги , които живеят в солени блата .
Osprey
орел рибар седи на върха на едно дърво.

Известен научно като Pandion Haliaetus , живота на Osprey в широк кръг от области по целия свят , Според Университета на Мичиган музей по зоология , ospreys могат да бъдат намерени на всеки континент , с изключение на Антарктида. Ospreys са хищни птици , които се хранят с риба, почти изключително . Техните размах на крилете се простират от 1 до 2 метра, и те използват крилата си, за да им помогне да задържите и да се гмуркат за улов на риба . A див орел рибар живее около 26 години, достига тегло от 2.6-4.4 кг. Световния съюз Marsh Rabbit
< р > заек блатото , Sylvilagus palustris , живее в крайбрежните равнини райони на югоизточна United States . Този заек вид има различен поглед в сравнение с други зайци , тъй като има по-малко ушите , опашката и главата , както и по-къси крака и по-малко кожа. Според Вирджиния Министерството на Game и сладководен риболов , блатни зайци основно ядат водни растения , открити в блата . Те плуват добре и често вземат на водата, за да избяга от хищници .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131111.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.