Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да си направим Земята берма

< р > Земя берма е функция озеленяване , която създава бариера , добавя интерес към плосък пейзаж , подобрява отводняване и могат да се отделят площи . Процесът на формоване , която добавя земята до плоска или ниско разположена област , докато не бъде изградена е всичко, което е необходимо, за да се създаде берма . Работата може да се извършва с прости инструменти и физически труд или помощта на техника , ако е необходимо .
Което ви е нужно
маркировка Пейзаж боя или оранжев спрей боя
Dirt или почвата
грах чакъл ( по желание)
количка
лопата

Рейк ​​
Dirt подправяте
Water валяк
тревни семена или копка

Инструкции
1 < р > Измерете област, в която искате да добавите функция берма . Проверете дълбочината на пространството , ако е ниско разположена област, както и измерване на дължината, широчината и височината , която искате да постигнете с берма в зависимост от целта . За подобряване на отводняването и повишаване на земята, с лек наклон , ще бъде достатъчно . За звук или земя бариера , може да искате по-висока могила . Начертайте груба скица на района , както и използването на измерванията за изчисляване на ярд от земята, ще трябва да запълни пространството .

2 < р > Mark границата на земята ви берма на съществуващата земята с пейзажа маркировка боя или оранжев спрей боя. Това не трябва да бъдем точни , той се използва като ръководство , за да настроите груба форма на вашия берма . Световния съюз 3 < р > Поставете пълнежа , ако го използвате , в централната част на мястото на берма . Напълнете е чакъл или друг подобен материал , и се използва предимно за високо берма и за подобряване на отводняването в много наводнения район. Това не е необходимо на един прост берма , но ако се работи в много влажна зона може да искате да добавите тази стъпка, за да се избегне земята ви берма подкопава от дъното и да стане неефективна.

4 < р > Добави земя в района на берма от започващ от външните граници сте маркирали , и работи активно , докато цялата площ е покрита . Можете да имате земята изхвърлени в местоположението ви , ако някой носи мръсотията като запълване или доставяне на почвата. В този случай , ще трябва да ги изхвърлят на земята и ще се оформят , разпространява и пълнежът с инструментите на ръка . Ако достатъчно запълване се изхвърлят , можете да създадете форма на могила от запазване на височината на центъра и да го разпространява в по-тънък слой , за да се отстрани. Ако сте изграждане на ръка , ще се разпространи своя база от дъмпинг количка купища мръсотия, след това изграждане на височина и форма, в посока към центъра . Ако сте използвали запълване дупка и се разпространява над пълнежа , като се уверите, да не се смесват много от чакъл със земята до чакъл е добре покрит .

5 < P> Продължи добавяне на земята и разпространение , докато не получите груб височина и форма , които желаете. Натъпчете земята надолу и се ровя гладка. Добави мръсотия в области, които потъват или са ниско до берма е желаната форма и височина.

6 < р > Добавяне на слой от горния почвен слой на берма ако мръсотията сте използвали е да попълните клас и се нуждае от допълнителни хранителни вещества за растеж , особено ако се добави копка . Поставете вашия копка , или сеят си тревни семена или земно покритие микс, като диви цветя микс, ако това не трябва да се използва като място за морава. Разточете копка с ролка за вода, ако сте използвали тази възможност , за да се изглади и да го изглади . За да се избегне ерозията, напоява копка или семена микс , докато започне да се утвърди и се създава солидна основа .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131110.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.