Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да създадете Rock Waterfall

< P> нежен плисък на рок водопад създава релаксираща фокусна точка в пейзажа и допринася за жизнеността на езерна вода . Изграждане на скален водопад naturalizes двора си и създава приказно атракция за дивата природа. Птици и пеперуди роят движи прясна вода. Успешните проекти рок водопад са зависими от избора на място, което ще даде възможност за подходяща канализация . Една малка рок водопад проект може да бъде завършен в края на седмицата с няколко доставки.
Което ви е нужно
кожени ръкавици
Dirt
лопата
Waterfall лайнер
Средно до голяма плоска , тънки скали , съвпадащи с камъни , използвани за изграждане на езерце

Малки речни камъни
Waterfall помпа комплект
Малките растения ( по желание)
Декоративно осветление (по избор )

Инструкции
1 < р > Изберете място, в непосредствена близост до съществуващия басейн на водопада. Районът трябва да имат подходящо оттичане. Взема решение за височината и големината на водопада . Водопадът трябва да бъде роднина в размер на тялото на вода, той пада в . Изграждане на водопад, който не е по размер, пропорционален на басейна на вода, той пада в ще отвлича вниманието от функцията за вода.

2 < р > Използване на мръсотия, изграждане на голям насип на мястото на водопада. Позволете ширина на могилата на водопада и кант скалата. Тази могила може да бъде толкова широк, колкото желае , докато там е последователна наклон надолу . Твърдо опаковат тази мръсотия. Оставя се една седмица за мръсотията да се утаи преди да продължите. Световния съюз 3 < р > Construct вълнообразни стъпки надолу към езерото от копаят пръст от могилата . Тези стъпки трябва да бъдат от 8 до 10 инча дълбочина . Използвайте гърба на ръка лопата, за да се изгладят по стълбите. Те трябва да бъдат заоблени .

4 < р > Поставете водопад лайнер над мръсотия могилата . Обшивката трябва да виси над ръба на езерото. Закрепете обшивката чрез поставяне на камъни по стените . Те също така ще се скрие от двете страни на лайнера . Поставете тънък слой от речни камъни над вътрешния канал, за да се скрие на лайнера .

5 < P> Инсталирайте водопад помпа в съответствие с инструкциите на производителя. Изберете помпа , която ще цикъл на водата в езерцето до водопада на всеки два часа . A 3 -метров водопад в 2000 - галон езерце ще изисква помпа с капацитет 1000 литра на час .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131105.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.