Как да създадете Rock Waterfall

нежен плисък на рок водопад създава релаксираща фокусна точка в пейзажа и допринася за жизнеността на езерна вода . Изграждане на скален водопад naturalizes двора си и създава приказно атракция за дивата природа. Птици и пеперуди роят движи прясна вода. Успешните проекти рок водопад са зависими от избора на място, което ще даде възможност за подходяща канализация . Една малка рок водопад проект може да бъде завършен в края на седмицата с няколко доставки.
Което ви е нужно
кожени ръкавици
Dirt
лопата
Waterfall лайнер
Средно до голяма плоска , тънки скали , съвпадащи с камъни , използвани за изграждане на езерце

Малки речни камъни
Waterfall помпа комплект
Малките растения ( по желание)
Декоративно осветление (по избор )

Инструкции
1

Изберете място, в непосредствена близост до съществуващия басейн на водопада. Районът трябва да имат подходящо оттичане. Взема решение за височината и големината на водопада . Водопадът трябва да бъде роднина в размер на тялото на вода, той пада в . Изграждане на водопад, който не е по размер, пропорционален на басейна на вода, той пада в ще отвлича вниманието от функцията за вода.

2

Използване на мръсотия, изграждане на голям насип на мястото на водопада. Позволете ширина на могилата на водопада и кант скалата. Тази могила може да бъде толкова широк, колкото желае , докато там е последователна наклон надолу . Твърдо опаковат тази мръсотия. Оставя се една седмица за мръсотията да се утаи преди да продължите. Световния съюз 3

Construct вълнообразни стъпки надолу към езерото от копаят пръст от могилата . Тези стъпки трябва да бъдат от 8 до 10 инча дълбочина . Използвайте гърба на ръка лопата, за да се изгладят по стълбите. Те трябва да бъдат заоблени .

4

Поставете водопад лайнер над мръсотия могилата . Обшивката трябва да виси над ръба на езерото. Закрепете обшивката чрез поставяне на камъни по стените . Те също така ще се скрие от двете страни на лайнера . Поставете тънък слой от речни камъни над вътрешния канал, за да се скрие на лайнера .

5

Инсталирайте водопад помпа в съответствие с инструкциите на производителя. Изберете помпа , която ще цикъл на водата в езерцето до водопада на всеки два часа . A 3 -метров водопад в 2000 - галон езерце ще изисква помпа с капацитет 1000 литра на час .

Как да Отстраняване на Bosch SHV4303UC

Bosch , базирана в Германия компания уред , е снабдяване на потребителите с миялни машини и други домакински уреди , тъй като към края на 1800 . Ако вашата съдомиялна машина започва да изтича , работи

Περισσότερα >
Как да спечелим фиба Legs

Ако искате да дадете вашите мебели ретро външен вид, добави остър крака. Фиба крака са като завръщане към 1950. Традиционно, остър крака са изработени от метал, като ковано желязо. Ако правите остър к

Περισσότερα >