Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да си направим евтини парникови в Ден

< р > Отглеждане на растения в собствената си оранжерия може да бъде възнаграждаване опит дори за любител градинар . Оранжерии могат да ви помогнат да започнете стотици разсад за пролетно засаждане и ще ви спести пари в този процес . Има много планове за парникови газове и комплекти можете да си купите , но те може да струва няколко хиляди долара , особено ако те са големи . Има един много лесен начин да се изгради своя собствена голяма оранжерия в двора си и да прекарате няколко стотин долара.
Което ви е нужно
10 х 20 крак универсален балдахин
1 ролка канал конус
18 храпов вратовръзка падения
38 х 30 крак UV стабилизиран полиетилен

20 преса клипове
1 ролка на тежкотоварни ясно опаковане лента
две торби цимент , избор

Инструкции < Бразилски> 1 < р > Изберете място ниво за вашата оранжерия. С един приятел , да се групират балдахин рамка за инструкции. Увийте тиксо около всяка съвместно , за да го държи на място .

2 < р > Закрепете четирите ъгъла на парникови чрез заравяне на полюсите най-малко 10 инча в земята. Можете да ги циментира в за по-голяма стабилност . Световния съюз 3 < P> С помощта на стълба , за да стигнете до връх , равномерно пространство от 18 храпов вратовръзка падения над горната част на сенника . Прикрепете ги към хоризонтални ленти на балдахина и затегнете .

4 < р > Помолете някой да ви помогне да дръпнем UV стабилизиран полиетилен над рамката на вашата оранжерия. Ако сте били в състояние да получи парче от 38 х 30 крак полиетилен, можете да снаждане на две парчета заедно с използване на ясно опаковане лента.

5 < P> Secure пластмасата към рамата с помощта на скоби . Бъри излишната пластмаса от двете страни с пръст , за да се предотврати взривяването в бриз.

6 < р > Създаване на врата , като се изрязва вертикална линия в пластмасата на единия край на оранжерията . Залепете на горния край на разреза от двете страни на пластмасата за да се предотврати по-нататъшно разкъсване . Използвайте клипове за вратовръзка обратно на двете капачета на вратата за вентилация или да ги използват за рязането на две клапи заедно, за да се предотврати изтичането на топлина.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131096.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.