Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Английски ВИЛА градина планове

Ако очарователен английски вилна градина е част от визията за вашия дом, набележи си дизайн, за да се възползват напълно от концепцията за пейзаж. Първоначално , този стил на градината , разработена в строителство на мръсотия около простите къщи на бедните работници на големи имоти в Tudor Англия. През вековете , стил градина разцъфтя отвъд начин да допълнят оскъдните хранителни дажби в рай за плодове, цветя и зеленина . Днешните вилните градини интегрират годни за озеленяване с изобилие от цветя и тихи места за отдих.
Инструкции
1 < р > Проектиране на ограда да приложите вашата градина. Ранните английски вилните градински огради са изработени от камък , събрани от околните области , но колове , решетка или клонка ограда също е приемливо , и могат да бъдат икономически по- ефективни в зависимост от местоположението ви. Включи градина порта с Първостепенната шатра във вашите фехтовка планове.

2 < р > Определяне на най-добрите места за засаждане легла. Започнете с маркирането на границата с ширина 2 to три фута около вътрешната страна на оградата . Блокирайте пространство за малка поляна . Маркирай райони за отглеждане на зеленчуци , трайни легла и една билка градина в близост до вратата, най-близо до вашата кухня . Леглата могат да имат неправилни форми - в действителност, това е най- привлекателна - но не трябва да бъде по-широк от 6 до 8 крачета всяка точка , което го прави лесно да се достигне и да се грижи за растенията

< . Бразилски> 3 < р > Озеленяване на градински пътеки , регулиране на размера и формата на леглата на засаждане , както ви скица по алеите . Започнете с пътя от градината портата до входната врата , а след това свържете пътища за други врати и площта на тревата . Английски вилните градини пътеки са традиционно тесни , ликвидация между и около засаждане легла , но може да бъде ваш направи достатъчно широк, за количка или градина количка.

4

Изберете класически английски вилна градински растения за леглата . Изберете обновяват хибриди или сортове са най-подходящи за вашия градинарство климат , където е възможно да се гарантира дълголетие на вашата градина и лесна поддръжка . Вместо " къпини ", например, план за безбодилести малина и къпина растения. Болест - устойчиви Поръчка джудже овощни дървета , сладък грах , отглеждани за интензивен аромат и болт - устойчиви спанак . Включи традиционните трайни насаждения като delphiniums , английски маргаритки и деликатни ме- нямащите незабравки в плана за градина. Оставете място за катерене реликва нарасна близо до беседката , и антични английски розови храсти в сянка изпъстрени място в близост до къщата.

5 < P> Заделете част от градината си бюджет, за да полезна , но привлекателен, градина аксесоари и мебели. Намерете градина пейка да настроите в един сенчест ъгъл . Изберете решетки за клематис лозя да се изкачи и издълбани къпалня за птички , за да акцентирате на цветна леха . Инвестирайте в желязна маса и столове гласове, идеален за открит английски чай партия заобиколен от вилата градина.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131088.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.