Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Japanese Garden Съвети

< р > японски стил озеленяване все още няма окончателни правила , което прави елементите на дизайна лесно да се адаптира към различни ситуации. Японската градина отразява ценностите, убежденията и религии в региона , като се използват hardscapes и изкуството , както и живота на растенията и вода, за да се създаде спокойна среда. Съдържащи японска градина философия не трябва да означава общо градина повторно задачи със специални растения. Някои прости елементи могат да се добавят за постигане на външен вид.
Water
< P> успокояващ ефект на водата е неразделна част от японската градина дизайн. Езера , реки и други водни съоръжения предлагат места за медитация и размисъл. Популярни функции включват бамбук издънки, които в края на лопатката и бълбукащи чешми . Каменна чешма или уиски барел водна градина може да се побере в най-малката градина пространство. Дори и водни съоръжения , пуснати на дворове могат да бъдат заобиколени от различни листни контейнерни растения, за да се създаде естествено усещане . Световния съюз японски Maple
< р > Великолепният листата на японски клен е един от най- скъпите снимки на японски градини. Тези малки образци дървета предпочитат някаква сянка , което ги прави идеални дървета за областите, които са засенчени от големи дървета или сгради. Японски кленове са на разположение в стотици сортове , които се различават по размер, форма , цвят, листа и скорост на растеж със специфични сортове полето за всяко лозарска зона . Pair японски кленове с храсти и други декоративни дървета, които допълват или разлика , в зависимост от своя дизайн вкус, в зеленина и цъфтящи , за да създадете естествен вид . Някои популярни избор включват череша и дрян дървета, хортензия , рододендрон , хамамелис и берберис храсти , за да назовем само няколко.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131087.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.