Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Вертикална Brick кантиране Инсталация

< р > Независимо дали просто искате да маркирате проста граница градина леглото или сте маркиране на разстояние от района около едно дърво , можете да създадете вертикална тухла кант в космоса в рамките на дни . Вертикални тухлени обшивки са изложени по същия начин, както другите тухлени обшивки с изключение на тухлите се поставят вертикално в окопа . Можете да използвате всякакъв вид на тухла , за да създадете вертикална тухла кант , но за най-добри резултати , използвайте тухла с плосък край за увеличаване на стабилността .
Той проследи
< п > Преди да започнете, се нахвърли основен изображение на мястото, където искате вашите тухли да отида. Това ще ви даде една основна идея , преди да започне проекта. Използвайте маркуч или канап , за да се проследи си тухла оформление на земята , след като сме разработили една основна идея . Преместете маркуча или канап по земята , колкото е необходимо , докато сте се погрижили за оформлението, което желаете за вашия тухла инсталация. Световния съюз мярката за Brick
< P> Въпреки, че повечето стандартни тухли са 8- от 4- от -2 , не всяка тухла е същото , така че измери си тухли , преди да започнат да копаят или сграда. Мярка пълния план или дължината на кант пространство. Тя се разделя с ширината на тухла , което е приблизително 4. Това е приблизително броят на тухли , които ще трябва да завърши проекта . Мярка краткосрочен дълбочината на вашата тухла . В повечето случаи това ще се измери 2 до 2 1/2 инча. Измерете височината си тухла . Повечето тухли са между 8 и 8 1/2 инча височина . Решете къде искате линията на почвата , за да седне на вашия тухла , след като тя е в земята. Мярка от дъното на блокчето до този момент.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131079.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.