Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Clipper Blade Заточване инструменти

< P> Clipper остриета са съществена част от всяка сериозна колекция инструмент домашно градинарство . Тези дискове могат да бъдат използвани, за да режат клони , отрежете храсти и дръвчета , и поддържа растенията в градината си спретнато маникюр . Ако си остриета губят край, обаче , те ще бъдат много по- полезни. Можете да се борим с този проблем , като има заточване инструменти на разположение да се изострят остриета. Най-често срещаните средства за тази цел са различни видове заточване камъни.
Diamond хонинговане Stones

Може би най- често срещаният тип на заточване камък, диамант усъвършенстване на камъни са изработени от земята диамант и каменни материали. Те идват в керамични и каменни сортове , които могат да усъвършенствате най-трудните и dullest подстригване остриета . Подобно на другите заточване камъни , диамантената хонинговане камък се използва чрез издърпване на острието ( далеч от тялото си ) срещу камъка като държите камъка на мястото му. Провеждане на лопатките по камък ще усъвършенствате на ръба на фин и остър линия отново. Световния съюз Arkansas хонинговални Stone
< р > Име на държавата , от която се добива , Арканзас хонинговане камък се нарязва и оформена като точило . Инструментът за заточване се прави най-вече на минералната novaculite . Смятан за един от най-трудните и най-полезните усъвършенстване на камъни , камък Арканзас е особено полезен за най-отчетливата от остриета. Тя може да се намери в различни класове и различни песъчлив композиции.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131049.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.