Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да изчисля на Cubic парцела за почвите

? Когато градина, често е необходимо да се закупи допълнително почвата за вашия двор , като например , когато се изгради една цветна леха , или искат да сложат нов слой хумус за вашите растения . Почва продава от кубичен двора, така че трябва да се измери колко трябва да имате достатъчно , но не прекалено много един от двамата. Даването на точно изчисление може да ви спести множество пътувания до магазина или да се върне с повече почва , отколкото можете да use.Things ви е нужно Pencil
Paper
мярка Tape Наем Покажи повече инструкции

1

Измерете дължината, ширината и дълбочината на зоната, която искате да се покрие в почвата . Например , може да бъде изграждането на една цветна леха , който измерва 12 фута от три фута с 18 инча дълбочина .

2

Конвертиране на измерванията до ярда , като се раздели с 3 фута и инча с 36 . В този пример , трябва да разделите 12 фута от три , за да получите 4 ярда , трифута с 3 получавате 1 двор и 18 инча с 36 инча в двора , за да получите 0,5ярд .


3

Умножете дължината пъти широчината времената на дълбочина, за да се изчисли броят на кубически метра ще трябва да попълните желаната област . В този пример , вие ще се размножават четири от един от 0,5 до откриете, че вие ​​ще се нуждаете от 2 кубически метра на почвата.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090548.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.