Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Идеи за озеленяване в Калифорния

Озеленяването около дома е също толкова важни за цялостната естетически ефект , тъй като появата на самия дом . Озеленяване добавя още един елемент на красотата на имота , а също така може да се използва като източник на творчество за озеленител . Има много различни възможности за избор , за да правят, когато озеленяване имот , и всички те зависят от личните предпочитания на собственика на имота . California предлага много възможности за озеленяване, благодарение на своята обикновено умерен време. Мулчиране

Използването на мулч може да расте различни растения на вашия имот много по-лесно . The Las Pilitas разсадника препоръчва мулч трябва да бъде от 3 до 4 инча дълбочина в Калифорния за най-добри резултати. Oak , бор, секвоя , кедър кора могат да бъдат раздробени , за да направи ефективна мулч , че също така добавя приятна миризма на вашата градина. Hay , слама и оборски тор не са толкова ефективни, а от оборски тор често има остра миризма . Rocks или камъни правят за ефективна мулч за пустинни базирани растения , от които Калифорния има много . Ефективното използване на мулч в началото на деня е от ключово значение за процъфтяваща градина или озеленяване начинание.


Cactus

топлина Калифорния и честа липса на влага , особено в южните райони , направи кактуси много практично решение за озеленяване дилеми , тъй като те не се нуждаят от много поддръжка и може да вирее в метеорологичните условия в Калифорния . Cactus също може да осигури различни функции , както добре. Например , Ocotillos могат да бъдат използвани за изграждане на жилищна ограда за своя имот , с растенията , които са привлекателни , но ефективен защитна бариера срещу натрапници.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090538.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.