Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да Отнасяйте траверси

траверси правят атрактивни строителни материали за използване в дома . Използвайте ги, за да се изгради надежден градина пейка или граничат с градина в двора. Траверси съдържат креозот , един продукт, който не позволява на връзките от загниване . Креозот бавно пиявици от връзки в околната почва . Агенцията за опазване на околната среда е определила креозот да е токсин , така че не трябва да използвате траверси в пряк контакт с зеленчукови градини или на места с лоша вентилация. Въпреки това, чрез третиране на връзките железопътни , преди да ги използвате, можете да намалите риска от contamination.Things ви е нужно
уретан , епоксидни или шеллак
Тежка черна пластмаса
Paintbrush

Покажи Още Инструкции

1

Корица железопътни връзки с два слоя от уретан , епоксидни или шеллак за запечатване на креозот в гората , с помощта на четка за рисуване .

2

Поставете един слой от тежка черна пластмаса между железопътни връзки и почвата на зеленчукови градини. Тази стъпка не е необходима , ако използвате връзките около една цветна леха , освен ако не е налице възможност за човешка консумация или растенията домашен любимец.


3

Нанасяйте си лепило , ако видите някой черна субстанция сълзене от дървесината .

4

Изхвърлете обработено дърво , като го погребват или чрез обикновена колекция боклук .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090518.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.