Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да Подредете цветя Gardens

Цветни лехи може да бъде толкова сложен като градините възел във Версай или толкова просто като кръпка на петунии през задната врата . Планиране на градина , за да се възползват от сянка и светлина , а след това за изменение на почвата , поставя на сцената за сезон след сезон на цъфтеж. Подредете цветята в градините толкова високи цветя са в гърба и не блокират слънцето от кратки flowers.Things ви е нужно
Книги и списания
Paper
Pencil

Покажи Още Инструкции

1

Посетете местната библиотека и преглед на книги, посветени на различни видове цветни градини . Вие може да бъде привлечен на линиите на един добре поддържан и озеленен асиметрично официално градина с подрязани живи плетове и Topiaries . Или Разрушени вид на градината държава може да бъде повече, за да ви хареса. Друга алтернатива е диви цветя градина. Решете какъв вид на цветни градини обжалва пред вас .

2

Начертайте площта да бъде озеленена . Имайте предвид, където в момента се намира на дървета , храсти и сгради. Отбележи сенчести и слънчеви райони , както добре. Добави в дворове и други архитектурни области. Резервните кътове за тревни площи и детски площадки .


3

Изберете цветята базирани на цвят , навици и поддържане на растежа. Roses са цветни и цъфтят от пролетта до есента. Въпреки това, те изискват редовно хранене, резитба и проверка за вредители. Ако вашето време градинарство е ограничено, вие ще бъдете по-добре с хибискус , които не изискват много глезене .

4

Изберете цветова палитра за всяка цветна градина и ландшафта като цяло , освен ако не сте има няколко декара да работят с и може да се разделя на различни цветови схеми с много зеленина и пространство. Всички ярки цветове работят добре заедно . Всички пастелни цветове работят заедно. White изсветлява всяка цветова схема. Blues и лилавото се отдалечават , като двора изглежда по-голям , докато портокали и червени изглеждат по-близо , отколкото са.

5

План за цветове през целия сезон . Започнете с пролетните луковици, като лалета и нарциси . Продължи с летни издигналите като космос и циния , и да завърши със замах през есента с хризантеми и храсти и дръвчета , които се превръщат цвят. При засаждане , да вземе под внимание факта, че широколистни дървета не може да се вие ​​характерната навън. А цветна леха , която е частично в сянка през лятото може да бъде в пряка слънчева светлина през целия ден през пролетта. Fall светлина не е толкова интензивна , както през лятото и сенките са по-дълги .

6

Спестявате една цветна леха за рязане градина. Тя Тък в далечния ъгъл на двора , така че , когато се порежете цветя няма да загрозяват пейзажа.

7

Draw различните цветни лехи на вашия скица с избрани имена на растения . <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090487.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.