Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Информация относно Poly Greenhouse Покриване

A парникови може да бъде добър начин да се спестят пари и да насърчава здравословния начин на живот . Като същевременно осигурява спестяване на разходи за сметка на хранителни стоки , оранжерийно производство доставя органични зеленчуци , пълни с хранителни вещества. Оранжерии също могат да бъдат използвани за повишаване на цветя и екзотични растения, но те ​​трябва да бъдат построени да издържат на атмосферни условия и да се осигури оптимална светлина. В райони със силни ветрове или мразовити температури , оранжерия трябва да има здрав рамка и здрав, траен покритие. Poly филм значително ще повиши ефективността на всяка оранжерия. Типове на строителство
безплатно A парникови може да бъде направен от кит .

A парникови направени от стъкло не е толкова задоволителна като една изградена с поликарбонатен екстериор. Стъкло не дифузна светлина , така кал боя трябва да се прилага на външната страна на оранжерията. Стъкло не изолират добре и го прави по -трудно да се запази парникови топло в студен климат . Стъклото е трудно да се инсталира и по-скъпи с счупване е постоянен проблем. Polycarbonate осигурява отлична изолация и се предлага в различни размери на листа и ролки . Той преминава светлина, е по-лесно да инсталирате и често се използва като крайни панели в оранжерии , изработени от други материали. Наем размери и форми на MarketBook.bg: Външната обвивка трябва да бъде силна, за да издържи на елементите .

поликарбонат филм е достъпно на рула от 4 до 10 фута широки с дебелина до 4 инча. Има също са поликарбонатни плоскости , пластмасови листове или вълнообразни листове с размери от 6мм близнак стена , тройна стена , пет стенни и шестнадесетмм близнак стена . Дебелина Sheet варира от една четвърт инч на инч, и има няколко различни размери, с ширини от 48 и 27 инча на 8 фута на дължина. По-дебелите листа пестят повече парникови топлина.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090354.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.