Как да се добави към Drip система

Когато имате красива градина , най-добрият начин да го поливам е със система за капково напояване. Системи за капково вода за напояване на вашите растения и зеленчуци в корените , като същевременно се избягва накисване на листата , които често могат да предизвикат мухъл или заболявания. може да искате да добавите още градински площи към системата. Освен това, системата за капково напояване го прави много лесен за вода на градина , и премахва досадната задача за провеждане на маркуч. Ето какво трябва да знаете, за да добавите поливна система за капково към garden.Things ви е нужно
1/2 инча тръба
1/4 инча тръби
1/4 инча регулируеми пръскачки
1 /4 инчови дялове
1/2 инча Ts , Ls и надлъжни съединителя , както е необходимо
1/4 инча Ts , Ls и прави бодлива конектори
Допълнителни кранче обекти , ако е необходимо
Допълнителни таймери вода , ако е необходимо <Бразилски> Goof свещи
перфоратор за 1/2 инча тръба
1/2 инчов адаптер за кран
Налягане редуктор MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
добавяне на допълнителни тръби към съществуващите тръбопроводи <Бразилски>
1

Планирайте вашата градина. Можете да настроите саксии с растения , където искате те да бъдат или да го съставя на хартия. Определя частите , които ще трябва да прикачите тръби и да го насочи , където имате нужда от него . Можете да разчитате на броя на Ls , Ts , и прави конекторите във всеки размер, както и броя на пръскачки ще ви трябва , така че имате достатъчно .

2

Протегни си 1/2 инча тръби , за да достигне до всички растения във вашата градина . Осигурете допълнително дължина за райони, в които ще погребе тръбичката .


3

Използвайте 1/2 инчови тръби колове да държи тръбата на място.

4

Ако вече имате капкова система и искате да добавите към него , прикрепете права конектор към съществуващите тръби , извадете запресоване на оригиналния 1/2 инчов тръбата . Използвайте прав съединител или L съединител за свързване стари и нови тръби. Нарежете на съществуващата 1/2-inch тръбичката , където искате да включите нов тръби с T конектор.

5

Нанесете край запресоване до далечния край на 1/2 инча тръба.

6

Протегни 1/4 инча тръби от нов половин инч тръби да засадят област, която се нуждае от вода . Нарежете 1/4 инча тръби по дължина и добавете шип конектор към единия край , и пръскачката за противоположния край. Ако е необходимо , добавете L или Т конектори за четвърт - инчов тръби и допълнителни тръби и пръскачки за да достигне до всички растения.

7

залог спринклерна на място и удар дупка в половин инч тръби за край шип . Прикрепете шип в края на 1/4 инча тръби до 1/2 инча тръба. Прикрепете всички 1 /4 инча тръби и пръскачки . Включете вода и настройте пръскачки .


Добавяне на самостоятелните Half- Inch Loop От Фосет

8

Ниско налягане на водата или различни изисквания за водни могат да наложат таймер и изходяща вода за вашата градина. Имате нужда от мулти - изход кранчето адаптер , ако все още нямате отворен кран за свързване 1/2 инча маркуч .

9

Поставете 1/2 инча маркуч маркуч адаптер и редуктор на налягане. Свържете маркуча адаптер за спринклерна контакт. Добави таймер за мулти - кран адаптер, ако това е необходимо.

10

Протегни 1/2 инча тръба и използвайте 1/2 инча колове , за да държи на място .

11

кримпване далечния край на половин инч тръби и превърне водата , за да се провери за течове. Добавяне на лента и шайби водопроводчик , ако е необходимо , за да се спре изтичането .

12

Stretch 1/4 инча тръби от засаждане на площ до половин инч тръби да се определи дължина. Нарежете 1/4 инча тръби и приложете шип конектор и спринклерна към краищата.

13

Продължи закрепване 1/4 инча тръби , докато всички области на градина имат вода постигането им . Може да се наложи да превърне водата и изключване , за да проверите .

Да яйчни черупки изострят на Garbage Изхвърляне

? Водопроводчици обсъждат ползите от поставяне на яйца в изхвърляне на боклук. Някои водопроводчици твърдят, че яйца не трябва да се поставят в източване на извозване на отпадъците , докато други преп

Περισσότερα >
Как да си направим Английски Poster легло с балдахин

Как да си направим Английски Poster легло с балдахин . Английски плакат легла с балдахини са в най- величествени домове в Англия или в домовете на колониалните къщи в Съединените щати. Те са красиви ,

Περισσότερα >