Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да създадем Билкови Легла

An билка градина е функционален и привлекателен допълнение към всеки двор. Независимо дали просто искате да се насладите на аромата и красотата на различните билки в градината , или искат да им изсъхне, за да добавите аромат на готвене, проектиране на вашия собствен билкова градина е достатъчно проста, дори и за най- неопитен градинар . След като вече имате перфектното място избра за засаждане , има няколко елементи от дизайна, можете да включите във вашия пейзаж. След като се създаде вашата градина , се използват пресни билки за подобряване на вкуса и аромата на любимите си кулинарни dishes.Things ви е нужно
Compost
Pebbles
Плоча

Покажи повече инструкции

1

Намерете площ от двора , който получава най-малко шест часа или повече на пълно слънце и съдържа богата почва . Ако почвата е глинеста , добавете компост да се влеят хранителни вещества в градината .

2

Дизайн формата на градината. Използвайте геометрична форма, за да се определи разположението , като квадрат, правоъгълник или кръг . Използвайте камъчета или плоча , за да създадете пътеки или да добавите хедж чемшир около периметъра на всеки раздел градина да имитират английска градина дизайн.


3

Lay камъни или чакъл надолу, за да се създадат пътища или участъци в билковата градина. В рамките на един квадратен двор , използвайте камъчета , за да създадете два правоъгълника : един поставен хоризонтално през центъра на площада , а другата вертикално надолу центъра да пресъздаде вид на Селтик възел . В кръгова градина , поставете декоративна функция , като например градина статуя , в центъра на кръга и използвайте плочи или камъчета да се подредят един път от центъра на кръга към ръба , имитира външния вид на един пай . С английски стил градина е , набележи правоъгълни парцели за всеки вид билка и засади жив плет около периметъра .

4

копаят малки дупки около градината след определяне на окончателното пласиране на билките . Задайте всяко растение надолу в дупката и да запълни с пръст . Поставете малки билки като магданоз, вид ситен лук или мащерка в центъра на градината, средни сортове като мента, босилек или мента в средните и по-големите билки като лавандула или розмарин около периметъра .

< Бразилски>


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090228.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.