Направи си сам : A- Frame Строителство

An A- рамка е лека конструкция от две греди с еднакви размери , които са прикрепени към горната част под ъгъл от 45 градуса . Структурата обикновено се прави от дърво или стомана и направи да държи някакъв товар. Гредите са държани заедно от пробиване, заваряване , занитване или лепене . А- рамки имат напречната греда лъч , свързващ двата външни греди за да се предотврати краката от изкълчване под тежестта на товара , което му придава вид на капитал " A. " А- рамки имат много приложения и могат да бъдат направени в режещи коне , къщи , палатки , стълби, висящи мостове и др. А сравнително проста конструкция, A- рамка е растение щанд А- рамка, която е структура , използвана за отглеждане и показване plants.Things ви е нужно
Четири дървени крака 1 на 2 , дълги 47 1/2 inches <Бразилски> Осем релси 1 на 2 , 11 1/2 инча дължина
Четири греди 1 на 3 , 17 1/4 инча дължина
Четири греди 1 на 3 , дължина 29 1/2 inches
Четири греди 1 на 3 , 41 1/2 инча дължина
Tape мярка
Miter видях
Sander
Kreg Jig ( дупка система джоб) е. 1-1/4 инча джоб отвора винтове
Butt панта
Пробийте
2 - инчови поцинковани винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции безплатно A -Frame Plant Stand

1

Мярка и използване митра видях да изрежете четири дървени крака 1 -по- 2 , дълги 47 1/2 inches ; осем релси 1 - с - 2 , дълги 11 1 /два инча ; четири от най- шелф греди 1 на 3 , дълъг 17 1/4 inches ; четири средна рафт греди 1 на 3 , дължина 29 1/2 inches ; и четири отдолу рафт греди 1 на 3 , дълъг 41 1/2 инча. Изгладете гредите с шлайфмашина по желание.

2

митра или ъгъл , всичките четири крака на 25 градуса от центъра или встрани от центъра. Преди закрепване на релсите в място , завъртете два на краката наоколо във формата на A- рамка.


3

Закрепете четирите хоризонтални релси на двата крака с помощта на Kreg кука и определя на 3/4 състав, и пробийте две дупки с помощта на един 1/4-inch джобни дупка винта от всяка страна на релсите в краката . Всяка релса трябва да се определя 12 3/4 инча един от друг един от друг . Не трябва да има 2 1/2 инч , оставени на самото дъно на рамката под последния дървена релса . Направете това и за двете групи от A- рамка крака.

4

Използвайте панта задника за да затегнете двата блока A- рамка на краката заедно под ъгъл от 45 градуса , като поставите дръжката панта между двата крака , вземане на формата на буквата А. Secure панта задника от вътрешната страна на горната част на всеки крак единица с помощта на Kreg Жигата да пробия една 1 1/4-inch джобни винта от всяка страна.

5

Закрепете горния рафт ( четири греди в 17 1/4 инча дължина ) на първия набор от релси в 1/4 инча от вътрешната страна на краката и с 1 /4 инча , освен с помощта на учение, за да осигури 2 - инчов поцинковани винтове към релсите . Закрепете един винт върху ръба на всяка страна на всеки рафт лъч в релсите.

6

Secure средния рафт ( четири греди в дълги 29 1/2 инча) на втория набор от релси ( на същото количество инча един от друг като топ рафтовете ) чрез използване на тренировка , за да се осигури 2 - инчови поцинковани винтове в края на всеки рафт лъч да го свържете към релсите.

7

Фиксирайте долния рафт ( четири греди в дълги 41 1/2 инча) на третия сет на релси чрез поставянето им същите инча един от друг , както и останалите шелф греди и ги осигуряване към релсите чрез сондиране 2 - инчови винтове за всеки лъч . вКак да се определи пороен Вода за връщане за перална машина

A връщане вода за пералня се отнася или за пълнене на вентила или тръбата за източване. Определяне пороен връщане вода на пералната машина може да изискват от вас да разглобите машината , в зависимост

Περισσότερα >
Как да се изгради един статив Display

Стативи обикновено се разглеждат като самостоятелен художник използва, за да поддържа своята платно , докато той рисува . Те също могат да бъдат използвани като рекламни щандове за информационни елеме

Περισσότερα >