Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Колко скоро да премахнете листа от цветни лехи

? Beneath дървета в горските зони , позволи паднали листа , за да останат в сила , за да осигури хранителни вещества за почвата. Но ако имате цветни лехи пълнят с листа или участък от морава погребан под слой от кафява , че не може да бъде по- практично решение . През есента

Извадете листа от цветни лехи през есента , като част от една цялостна почистване на паднали листа . За прост мулч , обработват листата на по-малки парчета с помощта на косачка, за да си свършат раздробяване . Ако вашите растения имали някакви проблеми с гъбична инфекция или други заболявания, които живеят в растителни остатъци , не се използва повторно събрани от лехата листата. Leaf мухъл , създаден от компост от листа, е форма на домашно органичен мулч , предлагащи ползи на ниска цена - само труда си , контейнер и от време на време поръсване на вода. Използвайте само листа , няма други материали , и след шест до 12 месеца , трябва да имат мирис компост , който ще се рушат , когато се борави и в рамките на който не трябва да бъде в състояние да различи отделни листа .


Ни най-малко

Ако предпочитате да спестите труда, вместо събиране на листата , до 6 до 8 инча на листа директно в почвата във вашата цветна леха . Leaves освобождаването им хранителни вещества бавно , тъй като те се разпадат и подобряване аерацията на почвата и дренаж.

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019090150.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.