DIY Cement Кантиращи

Кант около цветни лехи или градина в двора ви осигурява физическа бариера между леглото и тревата , което го заобикаля . Тази ясна граница между две пречи на ръба на тревата от навлизайки на леглото , докато защитата на леглото от увреждане от косачка, работещ над леглото . Можете да използвате кант материал, направен от пластмаса или метал , но с помощта на циментови блокове дава атрактивен , дълготраен кант за вашите легла. Нещата ще трябва
Cement кантиране камъни
спрей боя
Shovel
Level
гумен чук
Wet видяха
Предпазни очила
защита Ear
Ръкавици <Бразилски> Натъпчете

Покажи повече инструкции

1

Поставете камъните кантове около земята около периметъра на леглото , позиционирането им на мястото, където искате да ги инсталирате .
<Бразилски> 2

Mark местоположението на кантиране камъните от спрей живопис линия от всяка страна на камъните , на около един инч далеч от тях. Премахване на камъни , след като сте ги маркира.


3

Изкопайте малка траншея между спрей рисувани линии, които е около половината от височината на камъните.

4

Поставете първия камък в изкопа . Проверете за ниво отива и изток- запад и север -юг. Натиснете върху камъка леко с гумен чук , ако трябва да го изглади .

5

Поставете втория камък в изкопа в непосредствена близост до първия камък . Поставете нивото на върха на двете камъни , и натиснете надолу върху втория камък с чука , ако тя е по-висока , отколкото на първия камък . Ако тя е по-ниска , отколкото на първия камък , повдигнете го нагоре и поставете някаква мръсотия под него.

6

Продължи г. камъни вътре в окопа , докато не е завършено. Ако леглото има правоъгълни краища , поставете камъните чрез поставяне на кадриране квадрат зад камъните в ъгъла. Ако има криви в леглото , можете да използвате предварително нарязани извити камъни , или нарязани на камъните , които трябва да се поберат с мокра трион.

7

Запълнете празните места около камъните с мръсотия. Добавя се вода , за да направят мръсотията влажна, и да го успокои , за да заключите камъните на мястото си.

Как да се замени с дозатор за сапун на GE съдомиялни

врати GE съдомиялни машини , както и всички други миялни машини , имат дозатор за сапун . Разпределителят на сапун държи препарат на миялна машина , докато стане време за сапуна , за да бъдат освободе

Περισσότερα >
Разлика между Махагон & Дъбова дървесина

махагон и дъб са твърда дървесина , използвани в производството на мебели . Като твърда дървесина , и двете идват от стволовете на широколистните дървета, или широколистни дървета, които губят листата

Περισσότερα >